Kun hvide ansatte

| 5 Comments |
Lixtal: 50Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

I følge Politiken ønsker Dansk Folkeparti at gøre det muligt for ældre at bestemme, at de ønsker en hjemmehjælper, der har hvid hudfarve. Partitoppen i Dansk Folkeparti bakker op om dette forslag fra partiets socialordfører, der forresten også er formand for Folketingets socialudvalg.

At dette er ren og skær racisme, det kan der vist ikke herske nogen tvivl om, og det gør det da heller ikke hos hverken Socialdemokraterne eller Venstre, skriver Politiken.

Når Dansk Folkeparti forholder sig fjendtligt til ikke-hvide mennesker, så påstår partiet ofte, at de ønsker at forhindre indvandring pga. kriminalitet, kulturelle årsager, økonomi, osv. Men med dette udspil afslører Dansk Folkeparti, hvad vi godt i virkeligheden ved: Dansk Folkepartis reelle grund er ren og skær racisme.

5 Comments

Hvis din gamle mor er ræd for at lukke en "anderledes" person ind i sit hjem skal hun så tvinges til det? Når man bliver gammel bliver man også en anelse paranoid.

Hvis min gamle mor er ræd for at lukke en "anderledes" person ind i sit hjem, så er det på tide, at hun lærer noget nyt.

Jeg har selv praktisk erfaring med hjemmeplejen. Der har jeg optil flere gange oplevet, at de ældre borgere har sagt noget ala: "Når man først har lært invandrene at kende, så er de jo meget søde og fornuftige mennesker". Til valgene går de så hen og stemmer på de (D)anske (F)undamentalister. Det er sgu ikke altid, at jeg kan følge deres sans for logik eller mangel på samme.

Man SKAL heller ikke nødvendigvis følge deres logik. Min gamle mor har stemt på Suicidaldemokraterne hele sit liv, bortset fra sidste gang. Nu er hun - som så mange andre gamle - skiftet til DF.
Men man skal ikke følge de skræmtes ønske om at kunne vælge en bestemt hudfarve, for hvor ender det? Hvad bliver det næste? Kan man forlange at få posten leveret af mennesker med samme farve som grise (for nu at bruge et Hausgaard-udtryk)?
Vi ender simpelthen med et apartheid-system, hvis vi går ind på denne tanke. Det er der muligvis nogen, der ønsker, men ikke jeg. Og heller ikke min gamle mor!
HÃ¥ber jeg.

så længe de kan snakke flydende dansk (pyt med accenten hvis bare er forståelige. men deres ordforråd skal sgu være i orden) så syntes jeg ikke de gamle skal have et valg.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 14.12.2005 20:57.

Forrige indlæg: I krig og kærlighed

Næste indlæg:Du bliver overvåget

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.