Hvorfor er rockerkriminalitet ikke et rockerproblem?

| 1 Comment |
Lixtal: 47Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Hells Angels-medlem

I P1 her til morgen blev en repræsentant for politiets efterforskningsenhed interviewet omkring de seneste konflikter mellem Hells Angels og indvandrere. Efterforskeren mente ikke, at der var tale om rockerkriminalitet.

Sammenhængen var øjensynligt sådan, at Hells Angels for nyligt har oprettet gruppen AK81 (hvor 8 og 1 står for hhv. H og A, som henviser til disse bogstavers placering i alfabetet). Denne gruppe er særlig kendt for personkriminalitet, dvs. vold.

Hells Angels har også tidligere været i konflikt med Bandidos, hvilket gav anledning til "rockerloven", der giver politiet særlige beføjelser overfor grupper, der er under mistanke for at udøve organiseret kriminalitet. Bandidos har på samme tidspunkt, som Hells Angels oprettede AK81, allieret sig med indvandrerbander.

Men selv om Hells Angels tidligere har været involveret i konflikter, og selv om Hells Angels selv har skabt en situation ved at benytte sig af AK-81, og selv om Bandidos nu benytter sig af indvandrere, så er det åbenbart ikke et rockerproblem denne gang, hvor to "underafdelinger" er i konflikt. Nu er der nemlig involveret indvandrere, og så er det jo et indvandrerproblem.

Hvad er det lige, jeg har overset her?

1 Comment

Kunne det tænkes, at det, du har overset, er, alt for mange politikere, mediedebattører og journalister taber hovedet, og at alt for mange socialarbejdere desværre smider deres gode erfaring og solide faglighed overbord - og at dette altså åbenbart/desværre også i al fald i nogle tilfælde gælder politiet

- lige så snart der er tale om et menneske med anden etnisk baggrund, for slet ikke at tale om en muslim...? ;-)

http://www.stiftenblog.dk/showpost.asp?bid=1552&pid=11156

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 09.09.2008 08:06.

Forrige indlæg: Hvis Ruth Evensen havde været muslim

Næste indlæg:Heavy Metal for fred

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.