Tre muligheder fra Dansk Folkeparti

| 1 Comment |
Lixtal: 49Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Når Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti foreslår at forbyde medlemskab af bander, er der tre muligheder:

  1. Enten er Peter Skaarup ubegribeligt dum, fordi han ikke kan indse, at det er umuligt.
  2. Eller også mener han, at deres vælgere er så dumme, at de tror, det kan lade sig gøre, og derfor siger han det for at høste stemmer fra stemmekvæget.
  3. Eller også ønsker han et system, hvor almindelig retspraksis er sat ud af kraft, og hvor samfundsborgere kan straffes ud fra anklager om at være en del af grupperinger, som man ikke har nogen klar definition af, og hvor individerne ikke selv har mulighed for at checke, om de tilhører dem: Et fascistisk samfund.
Den første mulighed tror jeg ikke rigtig på. Desværre efterlader det os med de to andre muligheder, som har temmelig skræmmende perspektiver.

Hvis Peter Skaarup og hans fascistiske slæng får held til at gennemføre den tredie mulighed, er jagtsæsonen åben på alle, der kunne blive mistænkt for at være uenige med Dansk Folkeparti. Så vil enhver, der ytrer sig kritisk mod Dansk Folkeparti, kunne forfølges, ligesom enhver kan stemples som kriminel på grund af etnicitet eller øvrigt ufrivilligt tilhørsforhold. Hvis bander defineres ud fra, hvem der ses i selskab med hinanden, så er den gamle bedstemor, arbejdsgiveren og mange andre en del af banden.

Men pas på, Peter Skaarup: En person, der først en gang er stemplet som kriminel, er ikke bange for at ty til anden kriminalitet. Hvis man risikerer udvisning af landet, fordi man tilfældigvis har en bekendt af en bekendt, der måske er medlem af en "bande", så har man ikke noget at miste, og så kan man gøre hvadsomhelst, for man vil under alle omstændigheder ende med at blive defineret som kriminel.

Hvis du får held til at stemple personer som kriminelle, fordi de er uenige med dig, Peter Skaarup, vil du få brug for livvagter. Jeg stiller ikke op til jobbet.

1 Comment

DF viser deres foragt for grundloven. igen igen.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 21.09.2008 16:45.

Forrige indlæg: Pølsesnak

Næste indlæg:Foruroligende politikere

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.