Call Me sagen - afsluttet?

| No Comments |
Lixtal: 42Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Det er med yderst forsigtig optimisme, at jeg nu erklærer min langvarige sag mod Call Me afsluttet.

Siden det sidste indlæg om sagen er der sket det, at Call Me ikke betalte de kr. 999,00 rettidigt tilbage, som Forbrugerklagenævnet havde pålagt Call Me at tilbagebetale til mig. Da jeg af denne grund gav Call Me en frist, hvorpå jeg varslede et rykkergebyr, svarede Call Me, at der ikke kunne blive tale om noget sådant, fordi de internt havde krediteret de kr. 999,00 rettidigt (email d. 6. juli 2009):

Vi har krediteret dig 999 kr for dit telefonkøb. Denne kreditering skal godkendes og gennemføres før vi kan udbetale den.

Derfor har det taget lidt tid.

Jeg har dags dato lagt den til udbetaling så du får dem med en check indenfor kort tid.

Vi udbetaler ikke en rykker på 100 kr, da krediteringen var bestilt rettidigt og afventede en udbetaling.

Skulle du have spørgsmål, som ikke er blevet besvaret i ovenstående, så kontakt vores kundeservice på 4366 9090 eller send os en mail på kundeservice@callme.dk
Jesper Bak, i email fra Call Me
Det er værd at bemærke, at Call Me i min oprindelige klage på tilsvarende vis forsøgte at undslå sig sine forpligtelser overfor mig som forbruger med henvisning til interne forretningsgange, der ikke har nogen relevans for mig som kunde. Efter nogle dage gjorde jeg skarpt opmærksom på, at jeg ikke kunne godtage denne begrundelse, samt at jeg stadig ikke havde modtaget beløbet (email d. 11. juli 2009):

Jeg må beklage, at jeg endnu ikke har modtaget det udestående beløb, som jeg i følge Call Mes aftale med Forbrugerklagenævnet burde have modtaget allerede i midten af juni 2009.

Call Mes procedurer for intern registrering og kreditering har ingen juridisk værdi, hverken som forklaring på jeres brud på aftalen, som Call Me har indgået med Forbrugerklagenævnet, eller som undskyldning for at undgå betaling af rykkergebyr.

Givet mine øvrige erfaringer med Call Me i denne sag opfatter jeg det som udtryk fra ond vilje fra Call Mes side, at Call Me ikke kan gennemføre en bankoverførsel eller frembringe en check på kr. 999,00 i løbet af seks uger.

Jeg vil ikke drømme om at benytte mig af kundeservice-kontakten i et kundeforhold, der har været karakteriseret ved konsekvent mangel på service.
Ole Wolf, i email til Call Me
Efter endnu nogle dage modtog jeg en check fra Call Me på kr. 1.099,00 - dvs. på beløbet plus rykkergebyret. Dermed skulle sagen jo være overstået.

Men måneden efter modtog jeg en note fra Post Danmark, der havde forsøgt at aflevere en pakke fra Call Me. Jeg ringede til Call Me, hvor en hjælpsom supportmedarbejder var villig til at lave en smule detektivarbejde, der afslørede, at Call Me havde fejlregistreret den tilbagesendte, defekte telefon som en reparationssag. Efter den lange reparationstid (en praksis, som Call Me åbenbart stadig følger) havde Call Me sendt telefonen retur til mig.

Det var yderst fristende at modtage pakken og telefonen af to årsager: For det første kunne jeg vælge at modtage telefonen og beholde den, for selv om dette formentlig ville være ulovligt, ville det i mine øjne være en glimrende kompensation for Call Mes behandling af mig. For det andet var jeg oprigtigt nysgerrig efter at se, om Call Me måske igen havde sendt mig en defekt telefon, hvilket ville gøre det muligt at hænge Call Me godt og grundigt ud, før jeg betalte for at returnere en den uretmæssigt modtagne telefon. Jeg valgte dog ingen af de to muligheder; den første, fordi det formentlig ville være ulovligt, og den anden, fordi jeg ikke ønskede at betale portoen.

Post Danmark returnerede formentlig telefonen, hvilket nogle uger senere gav anledning til et fornyet forsøg: Call Me sendte igen - trods min samtale med supportmedarbejderen - en pakke til mig, sandsynligvis indeholdende en telefon. Jeg var denne gang hjemme, da posten ankom med pakken, og benyttede lejligheden til at nægte at modtage pakken.

Dette markerer forhåbentligt et endelig punktum i sagen, der har kørt siden maj 2008.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 20.09.2009 09:32.

Forrige indlæg: DF vægter stemmer frem for klima

Næste indlæg:Elektronisk kassebon

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.