Stanken af gylle

| 4 Comments |
Lixtal: 53Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Kære socialdemokrater,

Jeg er opvokset på landet, og har mere end én gang hørt en bondekone råbe "UD!" efter sin mand, når han gik ind i huset lige fra svinestien for at få sig et glas vand eller andet. Han stank langt væk, og hans kone ville af forståelige årsager hverken have stanken eller det, han havde på tøjet, og som lugtede af svin, ind i stuerne.

Men der var også enkelte bondefamilier af den absolut mindst kultiverede slags, som ikke betragtede det som noget problem, når manden satte sig i sofaen og efterlod den både synligt og lugtende som noget, der lige så godt kunne have stået i svinestien.

Når I kalder Dansk Folkeparti for stuerene, så ved jeg godt, at der har lugtet at svinesti på Christiansborg i ti år, hvor Dansk Folkeparti, Venstre og de Konservative arbejdede sammen for at køre landet, som om det var en virksomhed under afvikling. I har vænnet jer til lugten af det, som ingen i 1930'erne ville have været i tvivl om, hvad man ville kalde for en slags svin.

Kære Socialdemokrater: Prøv at tænke på, at det måske ikke er Dansk Folkeparti, der er blevet stuerene, men jer selv - som meningsmålingerne rigeligt antyder - der har flyttet jer meget mere, end I selv er klar over. Det kan være, at I har glemt, hvordan der engang lugtede på Christiansborg, men prøv alligevel at tænke på, hvor rent og pænt, der kunne blive, hvis I luftede ud og foretog en hovedrengøring, så alle de racistiske svin og de, der nød deres selskab, samt deres efterladenskaber i øvrigt, blev renset ud af jeres stuer. I ville selv lugte bedre, og jeres vælgere ville sikkert belønne jer for det.

4 Comments

Gad vidst om ham her har været socialdemokrat:
http://politiken.dk/indland/ECE1558485/66-aarig-mand-besvimede-i-gylletank/

Bravo. Min private sammenligning er de der kattedamer, der har mistet evnen til at lugte hankattepis ...

Når du nu siger ekstremisme, tænker jeg brostens kasteri, påsætning af brænde og forstyrrelser af demonstrationer. Udover Nazisterne, er det egentlig ikke så meget det højrefløjen gør i. Noget jeg bed mærke i, er at du skriver at DF har trukket de andre partier til højre. Så tænker jeg bare; betyder det at DF står fast i deres holdninger, og at venstre fløjen ikke er helt sikre? For er man sikker i sin sag, vil man jo stå ved den - og ikke vende til den anden side?

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 03.03.2012 10:14.

Forrige indlæg: Om ofre og syndere

Næste indlæg:Vejlegårdens initiativ

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.