Tak til homo-Jesus

| 3 Comments | 1 TrackBack |
Lixtal: 37Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Jeg vil gerne sige tusind tak til den danske Folkekirke, fordi den støtter grupper som de, der har udgivet den fantastiske pjece om, hvordan de elsker homoseksuelle så meget, at de vil hjælpe dem.

Som tidligere homoseksuel vil jeg gerne udtrykke min dybtfølte tak ved at fortælle alle om, hvordan mit medlemsskab af Folkekirken og min tro på Jesus som min frelser har lært mig, at min homoseksualitet var en vederstyggelighed og en synd, som Jesus min Frelser har erstattet af kærlighed til Jesus.

I hele min gymnasietid havde jeg hemmeligt kigget efter mine mandlige klassekammerater, også selv om jeg vidste, at Guds ord i Bibelen dermed gjorde mig syndig. Men en dag, hvor jeg var dybt fortvivlet efter at have set en af de flotteste drenge kysse en pige, skete miraklet. Jeg var alene hjemme, og havde læst den flotte pjece om homoseksualitet. Jeg var i færd med at trøste mig en sidste gang med den største agurk, jeg kunne finde i køkkenet, da jeg pludselig så Jesus i et syn for mig.

I al sin herlighed så jeg Jesus med korset for mig. Han var helt, som jeg hidtil havde forestillet mig ham, når jeg gav min fantasi frit løb. Ham var iført et lille lændeklæde og havde striber på ryggen, hvor han havde fået pisk. Da jeg alligevel tvivlede, strakte Jesus sine hænder frem og viste mig sine huller.

Jeg sank på knæ foran Jesus, der lagde en hånd på mit hovede og trak mig ind til ham. Jeg mærkede hans herlighed mod mit ansigt, og Jesus sagde, jeg skulle åbne op for hans kærlighed.

Først holdt jeg igen af frygt og følte en kvælende fornemmelse. Men så sagde Jesus igen til mig, at jeg skulle slappe af og åbne op for hans kærlighed, og jeg lukkede øjnene og mærkede hans varme.

Jeg kunne ikke tale, før Jesus trak sig tilbage og gik rundt om mig. Jeg følte mig helt øm i halsen, men kunne alligevel mumle en bøn om, at Jesus ville trænge ind i mig, og jeg tryglede om at blive naglet som Jesus var blevet det for så mange år siden.

Med en myndig men kærlig stemme kommanderede Jesus, at jeg tilhørte ham, og at jeg skulle være hans nye discipel, der skulle følge hans befalinger. Han fortalte mig om et kodeord, som vi havde til fælles, og kodeordet var "Gud".

Jeg mærkede Jesus komme op i mig, hvor han fyldte mig helt ud, og jeg var nær ekstase, da han fyldte mig med Helligånden.

Jeg vidste, at Jesus ville elske mig til døden, men at det ville være mit eget valg, og jeg gispede, at jeg nu ville lære andre mænd i min situation om Jesu kærlighed. Han smilede og fortalte, at hans arbejde nu var gjort, og at han ønskede at samle en stor flok af min slags, som en dag kunne mødes i Paradis.

Jesus har ikke vist sig for mig siden, men jeg har plantet en rank palme, hvis dadler altid vil minde mig om hans ord og gerning. Jesus er manden i mit liv nu, og jeg vil lade mig bruge af ham, som han ønsker.

Jeg vil derfor igen takke Folkekirken og dens grupper, for takket være dem og deres nye hæfte, der fik Jesus til at vise mig min kærlighed, har jeg aldrig mere haft homofile tanker.

1 TrackBack

Endnu en kristen protest mod afbildning from Aminas og Oles sæbekasse on 24.04.2008 17:36

Tegninger med henvisning til bombe­drab gav ingen und­skyld­ning, men en skulp­tur af Jesus i et homo-orgie blev fjer­net fra ud­stil­lingen. Endnu en til samlingen, som de sædvanlige "for­sva­rere af yt­rings­fri­heden" (for så vidt yt­rin­gerne er an... Read More

3 Comments

What?
Du må sku være syg i hovedet!
kontakt en psykolog!

Indlægget ligger i kategorien "Satire og hån", skat. Men hvis du har brug for at vide, hvorfor jeg skrev indlægget, så er det fordi den homo-erotiske tone i rigtig mange omvendelsesberetninger ikke er undgået min opmærksomhed.

Hårh hvad! Jeg er totalt herre meget fan af dig lissom! Jesus om halsen, hilsen Lonøeh!

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 10.11.2005 09:39.

Forrige indlæg: Det kunne jo have været rigtigt

Næste indlæg:Jagtsæsonen er åben

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.