Værre end muslimske fanatikere

| No Comments |
Lixtal: 56Meget svær: Faglitteratur, afhandlinger, lærebøger, lovtekster
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Blogbot-overskriften fik mig til at besøge "Polemiken", en af højreekstremisternes weblog, idet der indgik et navn, som jeg husker en del ubehageligt om. Polemiken beskriver sig selv som en "anti-ideologisk propaganda-brækker-blog", og det kan næppe have undgået mine ærede medbloggeres opmærksomhed, at Polemiken især ikke bryder sig om fundamentalister, når de har muslimsk hudfarve.

Anyway - den pågældende overskrift, der fik mig til at besøge Polemiken, var en henvisning til et indlæg med overskriften "apropos 'kult'" på Polemiken, der viste sig blot at indeholde teksten: "Læs ting og sager på http://www.rickross.com".

Jeg håber minsandten, at Polemiken dermed hentyder til, at den jødisk-fødte Rick Ross's organisation er en kult, for Rick Ross er en person, der overgår selv de værste muslimske fanatikere:

I Juli 1993 fik Cult Awareness Network (CAN) deprogrammøren Rick Ross fængselsdom for kidnapning og deprogrammering (som er formodningen om, at folks holdninger opstår på grund af hjernevask, og at man med modsat rettet hjernevask og tortur kan afprogrammere dem).

Rick Ross havde kidnappet og "deprogrammeret" en Davidianer, der efter tortur begyndte at komme med falske anklager mod sine tidligere trosfæller for ulovlig våbenbesiddelse og børnemishandling.

Ross gik til politiet med anklagerne mod Davidianerne, men politiet kunne absolut intet ulovligt finde hos bevægelsen. Alligevel lykkes det efterhånden Ross at opildne det Specielle Våbenpoliti i Amerika så meget, at bevægelsen i selvforsvar måtte barrikadere sig på en øde gård, og massakren og massemordet udløstes.

Retten har efter blodbadet totalt frikendt de 11 overlevende Davidianere og direkte udpeget Rick Ross og andre fra CAN som skyldige i at opildne til konfrontation ved hjælp af falske anklager.

Grupperne, som CAN typisk kunne finde på at kidnappe folk fra, var grupper som Jehovas Vidner og Mormonerne. CAN er nu opløst. Den danske missionsforening Dialogcentret samarbejdede med CAN, selv om Dialogcentret var bekendt med CANs ulovlige og umenneskelige metoder. Se mere om RIck Ross og hans kriminelle baggrund og hadefulde fremfærd her.

Tør man gætte på, at det næppe var derfor, Polemiken linkede til Rick Ross? Med den følgende opdatering er gætteriet slut: Pokemiken har nemlig opdateret sit indlæg, hvor det tydeliggøres, at Polemiken tager Rick Ross for gode varer. Ja ja, muslimske fundamentalister er fy-fy, men de andre ekstremister, der ikke blot har det i munden, men ligefrem har domme for at praktisere tortur for at fremtinge tilståelser, der ledte til massakre, er gode nok. Hvis altså man skal tro Polemiken.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 24.10.2005 21:30.

Forrige indlæg: Endnu en borgerlig bruger statens penge privat

Næste indlæg:Kan ikke se volden for bare slagsmål

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.