DF deltager ikke i TV-underholdningen

| No Comments |
Lixtal: 48Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Statsministerfruen Anne-Mette Rasmussen var faktisk ikke TV2s første valg, da der skulle findes kandidater til TV-stationens underholdningsprogrammer. Det fremgår af interne dokumenter ved TV2, som ved en fejl er faldet i hænderne på den øvrige presse.

TV2 har angiveligt forsøgt at få adskillige af Anders Fogh Rasmussens (V) faste partnere til at deltage i forskellige underholdningsprogrammer. Pia Kjærsgaard (DF) blev således anset som favorit i "Heks-Faktor", ligesom Peter Skaarup (DF) blev opfattet som en oplagt kandidat i "Varm på udvis".

Blandt de øvrige adspurgte var både Peter Neerup Buhl (tidl. Fr. P.) og Jesper Langballe (DF) blevet foreslået en position som dommere i "Jødestjerne for en dag", og Søren Krarup (DF) var blevet anbefalet som vært i "Den lille raceforskel".
Alle har dog takket nej til TV2s opfordring med henvisning til, at de ikke har tid på grund af deres mange øvrige involveringer i foreninger såsom Den Danske Forening, Stop Islamiseringen Af Danmark, Tidehverv, Fælleslisten mod indvandring, m.fl. Morten Messerschmidt har også været forhindret i at deltage i "Hit med sangen" på grund af sin udstationering ved Europarådet.

Kulturminister Brian Mikkelsen (K) var blevet anbefalet til Sporløs, men han var allerede blevet afsat til det engelsksprogede søsterprogram, "Clueless". I stedet blev Lars Løkke Rasmussen (V) foreslået deltagelse for at finde en række forsvundne bilag, men afviste med henvisning til, at han ikke ønskede at opsøge dem. Fra samme parti havde det tidligere medlem Flemming Oppfeldt (tidl. V) havde udtrykt interesse for at være med i Børne-MGP, men her var alle pladser desværre allerede optaget.

TV2 havde oprindeligt overvejet at invitere A. P. Møller som gæst i "Tjenesten" på grund af de mange tjenester, Venstre har gengældt for hans partistøtte, men af hensyn til hans fremskredne alder valgte TV2 i stedet at bringe reklame for hans firma som tak for regeringens statsstøtte til TV-stationen.

Søren Espersen (DF) måtte i sidste øjeblik melde afbud til "Had er det værd", men udtrykte sin varme støtte til programmet. Modsat var Henriette Kjær (K) uinteresseret i at deltage i "Kontant", idet hun ikke mente, at hun kunne bidrage med eksempler på, hvordan man kunne gøre en god forretning.

Martin Henriksen (DF) var en helt oplagt deltager i "Diagnose søges", men lægerne mente, at hans kristne sexforskrækkelse var så oplagt, at det næppe ville kunne fylde et program på 30 minutter. I samme boldgade var Louise Frevert (tidl. DF) blevet vurderet som deltager i "Scenen er din" på grund af hendes tidligere erhverv som skuespiller, men af hensyn til tidspunktet for programmets udsendelse måtte hun udgå.

Til "Kender du indvandrertypen" havde TV2 oprindeligt inviteret Mogens Camre, men da han allerede ved første auditering gav udtryk for, at indvandrerne i bund og grund alle var ens, blev TV-stationen nervøs for, at udsendelsen kunne blive lige så kort som en udsendelse, hvor man skulle vurdere muligheden for, hvad Martin Henriksens psykiske lidelse bestod i.

På trods af de mange afbud og fravalg er TV2 dog yderst tilfreds med valget af statsministerfruen, idet hovedpointen var at inddrage en person, som Anders Fogh Rasmussen havde et nært forhold til.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 20.06.2008 17:18.

Forrige indlæg: Dansk Folkeparti er ligeglad med demokrati og jøder

Næste indlæg:Lyninterview

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.