Fodboldkritisk blog

| No Comments |
Lixtal: 49Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Størstedelen af den fodboldomtale, vi finder i medierne, begås af folk, der allerede har besluttet sig for, at fodbold er en god ting. De kan godt finde på at kritisere nogle ubetydelige detaljer, men det gør de kun for at folk skal tro, at de er objektive. Det er de ikke. De hader vores kultur, og de hader folk, der ikke ønsker, at vores smukke marker og plæner skal overrendes af fodboldspillere.
Der er behov for en objektiv, fodboldkritisk blog, der ikke falder på halen for fodboldens ånd.


Målmanden er en sådan blog, hvor du fremover vil kunne læse sandheden om fodbold. Navnet er valgt, fordi det er et upopulært erhverv, hvor man vil blive skældt ud og skudt efter - men i denne vigtige stund er det nødvendigt, at nogen stiller sig op og beskytter vores sidste bastion.

soccer-scarf.jpg
Fodboldsporten foreskriver særlig beklædning, herunder bl.a. overdækning af overkroppen med sportens symboler, samt hovedbeklædning og tørklæder.

Må­l­man­dens hold­ning til fold­bold er helt klar. Som ivrig hånd­bold­spil­ler, der kender til det gode og stærke sam­men­hold, og som finder glæ­der­ne i sporten på de små baner uden ek­stre­me vej­r­for­hold, kender Må­l­man­den alle glæ­der­ne ved en god sport. Det er blandt andet denne bag­grund, der sætter Må­l­man­den i stand til at forstå, hvorfor og hvordan fodbold er en de­struk­tiv sport, som har til formål at hen­sæt­te landet i en til­stand, hvor alle mu­lig­he­der for at komme fremad vil blive dømt offside af sort­klæd­te dommere.

Fodbold er nemlig ikke bare en sport, men en hel livs­stil, hvor dens ledere lang­somt men sikkert hjer­ne­va­sker deres med­lem­mer med an­vis­nin­ger om bestemt be­klæd­ning, og får dem til at de­ko­re­re deres hjem med bil­le­der af deres ledere og andre fod­bol­dud­s­myk­nin­ger, så det til sidst slet ikke ligner et or­dent­ligt, dansk hjem.

Sporten er stærkt kønsdiskriminerende. Alle dens udøvere skal være mænd, og kvinder har ikke noget at skulle have sagt. Dens syn på kvinder kan vi straks se i f.eks. reklamerne for tips, hvor kvinden præsenteres som en dum blondine med store bryster, som ikke har forstand på den rigtige lære. Mens mændene går til fodboldkampe, forventes kvinderne at sidde hjemme i stuerne og køkkenerne.

Fodbolden perverterer den danske befolkning med homoerotik, hvor enhver lille sejr involverer mænd i bunke-omfavnelser, der går ud på at løfte den sejrende person så højt op, at hans skridt kommer i hovedhøjde med de, der omfavner ham. Medierne hjælper gerne på vej, når den slags smuds skal bringes videre. Målmanden husker med afsky, hvordan han i sine unge dage så pressens nærbilleder af Preben Elkjærs nøgne bagdel gennem et par revnede bukser.

Sporten rekrutterer sine medlemmer allerede i skolealderen, hvor klubbernes ledere udser drenge helt ned i børnehaveklasse-alderen, der gennem daglig, smertefuld træning de næste 15 år bliver forberedt på at ofre liv og lemmer for fodbolden. Undervejs handler fodboldgrupperne med deres følgere på kryds og tværs. Og alt dette bliver financieret af vores skattepenge, der ikke bare betaler for klublokaler, men også for anlæggelsen og det stadige vedligehold af sportspladser. Det er også os, der kommer til at stå i behandlingskøen og vente, mens vi betaler for de mange hospitalsophold, som fodbolden forårsager. Målmanden mener, at fodboldekstremisterne bør blive liggende, hvor de falder!

violence_hooligan.jpg

Skulle nogen være modige nok til at kri­ti­se­re denne sam­funds­ned­bry­den­de adfærd, stiller fod­bol­dens tæ­ske­hold sig op. Der er næsten ikke et møde mellem ri­va­li­se­ren­de grupper, uden at grup­per­nes tæ­ske­hold følger med, hvor de for­sø­ger at indgyde skræk blandt landets borgere, som får valget mellem at in­d­ord­ne sig under fod­bol­dreg­ler­ne eller blive udsat for vold og for­føl­gel­se. Helt fre­de­li­ge men­ne­sker, der er på vej i bi­o­gra­fen eller på re­stau­rant, bliver mødt med ag­gres­si­ve tilråb fra disse grupper i frem­me­d­ar­tet be­klæd­ning, som ig­no­re­rer al­min­de­lig lov og orden. Må­l­man­den vil løbende do­ku­men­te­re disse angreb fra fod­bol­dek­stre­mi­ster­ne.

Tro ikke, at tæ­ske­hol­de­ne bare er til­fæl­di­ge men­ne­sker. De er nøje kon­trol­le­re­de af fod­bol­dens ån­de­li­ge ledere. Der går en lige linie fra de øverste åndelige ledere i udlandet til de voldelige grupper nederst i hierarkiet, som vi finder her i landet. Vi har heldigvis stadig politikere, der tør stå fast med hård lovgivning, så vi kan standse tæskeholdene, når de står ved landets grænser for at komme ind ved de internationale vækkelsesmøder, som desværre også alt for tit bliver afholdt her i landet. Det er dog kun et spørgsmål om tid, før forbolden har fået så megen politisk magt, at grænserne bliver fuldstændig åbnede for en oversvømmelse af fodboldekstremister.

Det er ikke tilfældigt, at folk, der offentligt indrømmer at være fodboldtilhængere, også har andre kedelige baggrunde. F.eks. er det tidligere medlem af Enhedslisten, Pernille Rosenkrantz-Theil, stået åbent from som fodboldtilhænger, og hun har tidligere forsøgt at forhindre den demokratiske proces ved at være venstreorienteret.

Målmanden tager fat i mediernes dækning af denne ekstremsport, og analyserer og følger sportens følgere, der terroriserer os andre med vold og tilråb. Mange rapportager vil blive bragt, som de er, uden være gennem en fodboldapologetikers filtreringsapparat, så den kloge læser selv kan drage sine konklusioner. Det er upopulært og politisk ukorrekt, men det er vigtigt, at sandheden om denne pest over vores kultur kommer frem.

Bloggen er endnu ikke officielt online, idet Målmanden ønsker at færdiggøre en bog om emnet med arbejdstitlen "Vejen til målet". Bogen er en lette omskrivning af Målmandens afgangsprojekt, der dokumenterer fodboldens hjernevaskende effekt. Afgangsprojektet selv blev et eksempel på fodboldens forsøg på at undertrykke ytringsfriheden, hvor de fodboldinteresserede professorer sørgede for at give forfatteren et 7-tal, så han ikke kunne få en forskerstilling. Med en så markant modstand mod Målmandens afsløringer er det tydeligt, at han er ekspert i sit fag.

Stop fodboldificeringen af Danmark!

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 18.08.2008 15:42.

Forrige indlæg: Intellektuelle sorte huller

Næste indlæg:Til våben, slagsbrødre

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.