Kortere Søren Espersen

| 6 Comments |
Lixtal: 45Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Søren Espersen (DF) forklarer til Jyllands-Posten, hvorfor Dansk Folkeparti støtter Israel mod Sverige i stedet for at støtte den ytringsfrihed, som han besang så højt, da den var rettet mod muslimer (eller, som Søren Espersen omtaler dem, muhammedanere). Her er den korte udgave:

"Israel er imod muslimer, og det er Dansk Folkeparti også. Derfor støtter vi pr. automatik Israel, for vi betragter ytringsfrihed som et våben, ikke et princip".

6 Comments

”Men i denne her sag har den svenske regering altså fat i den lange ende.”

Yup… Klokkeklar støtte til Israel mod Sverige…

Ja, hvorfor dog plukke, når udsagnet i sin helhed er en klokkeklar støtte til Israel mod Sverige?

"Jeg har ikke spor respekt for Sverige i den her sag, og når det gælder ytringsfriheden, så ved Sverige slet ikke, hvad det er. Men i denne her sag har den svenske regering altså fat i den lange ende.”

Der var heller aldrig nogen danske politikere som opfordrede de fornærmede muslimer til at lægge sag an mod JP, for avisens bagvaskelse af Muhammed vel?

Helt urimelig forskelsbehandling i Israels favør...

Jeg må indrømme at jeg heller ikke har den store respekt for Dansk Folkeparti når det kommer til at forsvare principper eller frihedsrettigheder.

De har været med til at vedtage de fleste af de sindssyge love der nu fører til at folk bliver dømt for en hobbykniv i bilen, eller bliver udvist til USA og Tyskland.

De lovstrammerier, straffeforhøjelser, overvågning aflytning og lignende tiltag kommer hele tiden til at ramme danskerne mere end indvandrerne når det kommer til stykket, og en reel effekt på indvandringen har det ikke.

Ikke særligt gennemtænkt på den lange bane.

Den ubetingede støtte til Israel kompromitterer desuden den nationalsindede ide og de nationalsindedes moral, såfremt vi vil påberåbe os retfærdighed som udgangspunkt og rettesnor.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 26.08.2009 17:57.

Forrige indlæg: En tidslomme

Næste indlæg:Regeringens grønne figenblad

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.