Pia Kjærsgaard mod den perverterende kultur

| 1 Comment |
Lixtal: 58Meget svær: Faglitteratur, afhandlinger, lærebøger, lovtekster
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
I Dansk Folkepartis nye ambitioner om at få ministerposter har Pia Kjærsgaard (DF) givet udtryk for, at hun ville være en bedre kulturminister end Carina Christensen (K).

Der skal unægteligt heller ikke meget til, kan man påpege, men med Pia Kjærsgaard som kulturminister kan det - hvor utroligt, det måtte lyde - blive endnu værre.

For hvad er det for en kultur, Pia Kjærsgaard ønsker? Ja, det er i hvert fald ikke "ulækker" kunst såsom døde heste, udstoppede hundehvalpe, osv. Det fremgår ikke af Politikens indlæg, hvad hun så ønsker i stedet, men i lyset af Dansk Folkepartis øvrige holdninger lurer der nogle muligheder, som er set tidligere fra grupperinger med tilsvarende holdninger.

I den nazistiske propagandafilm "Der ewige Jude" fremstilles jøderne således som et folk, der i modsætning til den ariske races glæde for nordisk kultur og kunst, fandt glæde i grotesk og dekadent kultur og kunst. Moderne kunst var en jødisk opfindelse, ligesom også kulturrelativisme, anarkisme, socialisme og seksuel frigørelse var den jødiske konspirations forsøg på at pervertere den ariske race og kultur.

Skulle Pia Kjærsgaard komme til magten kan vi formentlig snart se frem til en tilsvarende kobling mellem "ulækker kunst" og venstreorienterede, homoseksuelle, muslimer, fritænkere eller andre, mellem hvilke der ikke er nogen anden sammenhæng, end at de ønsker at være fri for et konservativt, kristent samfunds snærende bånd.

1 Comment

Tak for en skarp kommentar.

Som I vil have bemærket, tager Socialdemokraterne i dag bladet fra munden om Kjærsgaards kulturpolitik og kalder den uappetitlig, uhyggelig og nazi-inspireret. Jeg synes, det er rart, hvis venstrefløjen på Christiansborg begynder at tage fløjshandskerne af og dropper den politiske korrekthed og civiliserede omgangstone når det gælder DF. Det parti er så gennemsyret af udemokratisk tankegang, at det ER til fare for Danmark, og her taler jeg ikke kun om renoméet. Nej, DF bringer selve sammenhængskraften i vores land i fare.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 04.08.2009 09:14.

Forrige indlæg: Dagens tip: Sådan bliver du ølkender

Næste indlæg:Politiets hooligan-uniform

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.