Kære Karsten Lauritzen

| No Comments |
Lixtal: 50Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Sendt til Karsten Lauritzen (V) d. 1. marts 2011:

Kære Karsten Lauritzen,

I morges så jeg et kort klip fra en TV-udsendelse (jeg har desværre ikke nogen kilde), hvor du udtaler, at et dansk statsborgerskab ikke bare er noget, man trækker i en automat. Jeg nåede desværre ikke at høre, om du lagde noget specifikt i, hvad et dansk statsborgerskab bør indebære, men det ligger naturligvis i din udtalelse, at man på den ene eller anden måde skal gøre sig fortjent til et dansk statsborgerskab. Skal man have et dansk statsborgerskab, indebærer det en følelse af stolthed og pligt overfor vort land og vort samfund.

Derfor vil jeg i den nærmeste fremtid se nogle afsnit af "De unge mødre" for at få en fornemmelse af denne stolthed. Jeg vil se DR's "Kontant", hvor journalisterne afslører svindlere. Jeg vil følge op på sagen om Erik Skov Pedersens bedrageri. Jeg vil genlæse artiklerne fra dommene over Peter Brixtofte (V) og Flemming Oppfeldts (V) pædofili, ligesom jeg vil tænke over Anders Fogh Rasmussens afgang som daværende skatteminister, Lars Løkke Rasmussens (V) overbetaling af privathospitalerne, Helge Sanders (V) indblanding i Penkowa-sagen, Brian Mikkelsens (K) flugt fra en færdselsulykke og Marion Pedersens (V) forsøg på at tage hele den seneste finanslov som gidsel for at redde sin egen brugtvognsvirksomhed. Jeg vil også følge med i integrationsminister Birthe Rønn Hornbechs (V) verserende "tamilsag" om statsløse og i miljøminister Karen Ellemanns (V) udskydelser af miljøgenoprettelser. Det er naturligvis blot for at kradse lidt i overfladen; jeg er sikker på, at dit parti er rigt med sådanne eksempler på, hvordan I tolker stolt, moralsk og pligtopfyldende adfærd.

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil lære at sætte mere pris på mine tidligere genboer (Hells Angels), de mange stor- og småsvindlere, skattesnyderne, mandatmisbrugerne, de bevidst arbejdsunddragende, samt dine regerings- og partifæller i den udstrækning, de ikke allerede er nævnt. Det er godt at se, hvem der gør sig fortjent til det danske statsborgerskab. Det bør ikke gives til alle og enhver, for det indebærer og garanterer tydeligvis en stolt og ansvarlig adfærd overfor Danmark og danskerne.

Med venlig hilsen,

Ole Wolf
(adresse m.v.)

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 01.03.2011 09:01.

Forrige indlæg: Postkasse-melder

Næste indlæg:Tegneseriehelt

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.