Mange uheld kaldes et mønster

| 1 Comment | 1 TrackBack |
Lixtal: 45Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Der er igen et medlem af Dansk Folkeparti, der har måttet trække racistiske og menneskefjendske udtalelser fra sin hjemmeside. Denne gang har Dansk Folkepartis uddannelsesordfører trukket udtalelser tilbage. Måske er Martin Henriksen uddannelsesordfører, men det er åbenbart ikke lige hans studenterhue, der trykker, hvis ikke han kan regne ud, hvad det er for signaler, han sender med sådan en udtalelse, men det vil jeg lade ligge til en anden gang, idet jeg her blot vil påpege, at han må være et fjols - hvilket nogen nok ville mene både er en forudsætning for, og et resultat af, at være uddannelsesordfører i sådan et parti.

Man kan måske sige, at det var et uheld, at Louise Frevert havde den slags udtalelser på sin hjemmeside. Eller at Mogens Camres racistiske og menneskefjendske udtalelser bare er hans egne synspunkter. Eller at Søren Krarups fundamentalistiske religiøse prædikener, hvor han fordømmer alle andre end hans form for kristendom til en evighed i et Helvede, som han gerne ser påbegyndt her og nu, ikke skal tages som Dansk Folkepartis politiske dagsorden. Sådan har Dansk Folkeparti i hvert fald helst forsøgt at tegne billedet af sig selv.

Men når et parti begår for mange "uheld" af samme slags, så hedder det ikke længere et "uheld", men et mønster. Det er lige netop Dansk Folkeparti, der altid kommer med racistiske og menneskefjendske udtalelser i et udslag af nationalisme, der gør enhver Hitlerjugend til skamme.

Dansk Folkeparti består af racister og menneskehadere. Så kort kan det siges. Hvis man støtter Dansk Folkeparti, støtter man racisme og religiøs ekstremisme. Og vel at mærke af den slags, som Dansk Folkepartis retorik selv fordømmer, nemlig den slags, der i krysterens tradition dølger åsyn og navn, når han ikke tør stå ved det, men "trækker det tilbage".

Dansk Folkeparti: Jeg anklager jer for at være racister, religiøse nationalistiske fundamentalister, og tilmed de værste blandt krystere, der ikke engang tør stå ved det. I har ikke fortjent at blive pisset på af arabiske hunde.

1 TrackBack

Dansk Folkeparti fører religiøs krig from Aminas og Oles sæbekasse on 16.05.2008 10:11

Efter at Birte Rønn Hornbech (V) forgæves forsøgte at trække regeringens udlændinge- og integrationspolitik ud af Dansk Folkepartis kløer, nåede Dansk Folkeparti at begå en taktisk bommert, da Kristian Thulesen Dahl (DF) m.fl. afslørede, at Dansk Folke... Read More

1 Comment

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 22.05.2006 22:40.

Forrige indlæg: German Philosophers Syndrome

Næste indlæg:Regeringen ansvarlig for krisen

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.