Islamofobers selektive fokus

| 2 Comments |
Lixtal: 54Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

I følge TV2 Nyhederne advarer religionshistoriker Tim Jensen mod, at imamer inddrages i politik. Jeg skal ikke et øjeblik modsige Tim Jensen; jeg mener ligesom han, at de muslimske præsters religiøse pladder skal holdes langt væk fra politik. Til gengæld bemærker jeg også, at Tim Jensen i følge TV2 Nyhederne siger:

En præst bør ikke forhandle med statsministeren

Lige netop denne sidste del, nemlig en præst, dækker over langt mere end blot Islam, og jeg gættede på, at peanut-galleriet på blogosfærens yderste højre ville "glemme" netop denne del. En hastigt skimning over dagens højreorienterede bloggere bekræftede hurtigt min mistanke.

Se, Tim Jensen fik sagt, at det religiøse pladder skal holdes væk fra politik, uanset om det er en muslimsk præst eller en kristen præst. Men højrefløjens islamofobiske bloggere så ganske rigtigt kun Islam. Og det overrasker jo ikke nogen, for med alle de præster, der figurerer i de selvsamme højreekstremisters politiske favorit- og tilhørspartier, og som højrebloggerne jo bestemt ikke mener skal formenes adgang, så ville det jo være lidt pinligt, hvis de skulle indrømme den slags.

2 Comments

Ja, i tror måske ikke at landets statsminister gider skrive indlæg på almindelige menneksers hjemmesider, men nu gør jeg det. Jeg er så træt af venstrefløjens uvidende arbejderklasseslavemoral, som dyrker middelmådigheden og afskyvækkende venstrefløjsekstremister som Svend Auken, Frank Åen og Mette Frederiksens forskruede selvretfærdige godhedstrip. Vi har brug for en iskold invandrer politik. Det er folk som Mogens Glistrup, Mogens Camre, Bertel Haarder, Saddam Hussein og Richard Ragnvald der har formået at gøre befolkningen bevidst om at vi trænger til et racerent danmark. Alle de arbejdsløse skal bare se at få fingeren ud af røvhullet, klippe håret og få sig et arbejde. Og de psykisk syge, kørestolsbrugerene og de handicappede og mongolerne de skal sættes i fængsel hvis ikke de rejser sig fra sofaen og får sig et arbejde så de kan være med til at betale for kongehuset, og skattelettelser til mærsk mckinney møller. Ud med de fremmede! Det er folk som Arne Melchior, Villy Søvndal og Naser Khader der er med til at køre landet mod afgrunden. Læs i øvrigt min bog fra Socialstat til analstat.

Dolph? Er det virkelig dig?! Jeg er beæret!

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 19.09.2005 21:07.

Forrige indlæg: Ingen kryds ved xxx

Næste indlæg:Nationale Satanister

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.