Nationale Satanister

| No Comments |
Lixtal: 47Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Til hr. Statsminister Anders Fogh Rasmussen:

Foreningen Nationale Satanister mener, at vi i disse skræmmende og forvirrende tider må tilsidesætte vore individuelle forskelle og støtte vore ledere. Mere end nogen sinde får har vi brug for ledere på Christiansborg, der vil stå fast i forsvaret af vore nationale interesser, både i og udenfor Danmark.

Hr. Anders Fogh Rasmussen, Deres regering har kæmpet for Danmark trods trusler om terror og indvandring, og har stået fast i en krig, der ser endeløs ud. Som nation må vi fastholde støtten af den styrke, vore ledere repræsenterer, så vi kan være stærke spillere i magtens elite. Nationale Satanister håber, at den danske regering vil værdsætte vor støtte, når den senest i 2009 igen går til valg.

Som en satanisk forening tager vi udgangspunkt i de Ni Sataniske Erklæringer af Anton Szandor LaVey.

1. Satan repræsenterer nydelse i stedet for afholdenhed!

Nationale Satanister bifalder regeringens motivation af øget forbrug gennem nedsættelse af støtten til de svage, der alligevel aldrig vil opnå en form for nydelse, der er værd at tage i betragtning. Endvidere bifalder vi regeringens holdning til miljøspørgsmål, hvor fokus bliver holdt fast på industriens fortsatte interesser.

2. Satan repræsenterer vital eksistens i stedet for spirituelle tågedrømme!

Mere end nogen sinde før har verdens befolkning haft brug for rigdom og vækst for at møde udfordringerne i den kommende æra, og vi mener, at blandt de danske politikere er det netop den borgelige regerings medlemmer, der i videst udstrækning har forståelse for denne realitet.

3. Satan repræsenterer ubesmittet visdom i stedet for hyklerisk selvbedrag!

Vi i Nationale Satanister støtter regeringen af hele vort hjerte, fordi den forstår, at det ikke er væsentligt, om verden anerkender vor deltagelse i offensiven mod Irak; det er alene vigtigt, at vi forstår at få ret.

4. Satan repræsenterer venlighed til dem, der fortjener det, i stedet for kærlighed spildt på indyndere!

Regeringen sørger på konsistent og intelligent vis at dirigere den økonomiske støtte til virksomheder med overskud, i stedet for at spilde ressourcer på uproduktive og ligegyldige velfærdsprogrammer, herunder uddannelse og ulandsbistand.

5. Satan repræsenterer hævn i stedet for at vende den anden kind!

Til dette punkt vil vi naturligvis fremhæve den mesterlige indsats i Irak, men vil også understrege vor støtte af de mange stramninger, som Justitsministeren og dennes kolleger såvel fremfører som gennemfører i den danske lovgivning.

6. Satan repræsenterer ansvar til de ansvarlige i stedet for omsorg for psykiske vampyrer!

Vort samfund er bundet sammen af energiforsyning og varetransport. Det er af yderste vigtighed, at vore energikilder og vor varetransportmuligheder er intakte. Anders Fogh Rasmussen, De lever med dette tunge ansvar hver dag, og Deres nære samarbejde med A. P. Møller viser, at De er mand til at bære det.

7. Satan repræsenterer mennesket som blot et dyr, nogle gange bedre, men oftere værre end de, der går på alle fire, fordi mennesket på grund af dets "guddommelige spirituelle og intellektuelle udvikling" er blevet det mest krigeriske af alle!

Nationale Satanister tager ligesom regeringen afstand fra den pacifistiske holdning, venstrefløjen lægger for dagen, og støtter regeringens benhårde afvisning af asylsøgere, der hævder at være forfulgt.

8. Satan repræsenterer alle de såkaldte synder, fordi de alle leder til fysisk, mental eller følelsesmæssig tilfredsstillelse!

Mens det næppe vil være strategisk velplaceret at nævne de mange eksempler på skørlevnedhed, drikfældighed, letfældig omgang med andres midler, osv., som den siddende regerings politikere har for vane at udvise, så vil vi understrege, at regeringen også på dette punkt har Nationale Satanisters fulde tillid.

9. Satan har været den bedste ven, Kirken nogensinde har haft, for Han har holdt den i live i alle dens år!

På dette punkt føler Nationale Satanister et stærkt broderskab med regeringen, der med sin fastholdelse af båndet mellem stat og kirke gør sit ypperste for at holde kirken i live.

Tak for Deres tid.

Med de varmeste hilsner,

Nationale Satanister.

Hil Satan!

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 21.09.2005 21:42.

Forrige indlæg: Islamofobers selektive fokus

Næste indlæg:Ikke indvandrerfjendsk

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.