Muslimer synes selv, de lugter

| No Comments |
Lixtal: 43Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Ekstra Bladet, d. 1/10 2005 - Det har ikke været god latin i den vestlige verden, hvor det ofte er blevet forbundet med racisme, at anklage indvandrere for at lugte. Men nu kommer der støtte fra en uventet kant. Indvandrerne indrømmer nemlig, at de selv synes, de lugter.

endenframekka.jpg
Når muslimer vender sig med enden fra Mekka, er det for at sprede Muhammeds lugt af hvidløg, siger muslimske imamer.
"Muhammed spiste meget hvidløg, og brugte det til Jihad", siger imam Mohammad Mohd til TV2 Nyhederne. Når vi spiser meget hvidløg, vi kommer også til at lugte, og får plads i Paradis". Han støttes af imam Amal Bin Abdullah, der tilføjer: "Når vi beder til Allah hver dag, vender vi os med bagen i vejret og prutter væk fra Mekka, så lugten af Jihad fylder de danske næser." Amal Bin Abdullah forklarer endvidere, at kvinderne, der er forment adgang til moskeerne, i stedet bliver motiveret til kraftigere svedproduktion og udskillelse af hvidløgslugt gennem Koranens krav om mørk, kraftig beklædning.

Men det er ikke kun danskerne, der bliver generet af stanken. Muslimske næser er lige så følsomme som vesterlændinges næser, og især unge muslimer er begyndt at protestere. Hassan er en af dem, og han siger: "Det er forældet. Unge muslimer vil ikke holdes fast i den slags gamle traditioner". Ali, der også er en ung, sekulariseret muslim, tilføjer: "Det er ikke noget for mig, men når de kristne kan kræve religiøs skat og lave kulturjihad, så kan muslimer vel også lave hvidløgsprutter. Både kristne og muslimer generer jo folk, der ikke er som dem selv. Det betyder ikke noget for mig, om de generer på den ene eller den anden måde. Chikane er chikane".

Imamerne mener ikke, at lugten er et problem for muslimske næser. I følge Amal Bin Abdullah lærer de unge muslimske børn hurtigt gennem forståelse af Allahs ord i Koranen, at duften af Muhammeds prutter er en liflig duft af den muslimske fremtid.

Produktionen af særligt stinkende hvidløg er en stor industri i de mellemøstlige lande. Kemikere og biologer med specialiseret Koran-uddannelse arbejder på at udvikle hvidløg med meget kraftig lugt, der halal-plukkes og eksporteres til muslimer i vestlige lande.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 02.10.2005 09:04.

Forrige indlæg: Rekrut i Al Qaedas europahær

Næste indlæg:Indvandrernes umenneskelige egenskaber

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.