Frevert ville have fået pind

| 3 Comments |
Lixtal: 60Meget svær: Faglitteratur, afhandlinger, lærebøger, lovtekster
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Med vanlig sans for at skyde skylden på andre har Venstres Søren Pind, der tabte stort i valgkampen, nu anklaget Louise Frevert for at være årsagen til, at vælgerne ikke kunne lide ham. Hendes kontroversielle udtalelser bevirkede, at "al snak om en borgerlig-liberal konstituering i bredeste forstand [var] umuliggjort", siger Søren Pind.

Det er for det første ikke sikkert, at det overhovedet passer, for Louise Frevert gik mig bekendt ikke tilbage, da hendes ekstreme racisme blev blotlagt.

For det andet afslører Søren Pind, at hvis bare Louise Frevert havde holdt en lidt mere diplomatisk tone i hendes formulering af Dansk Folkepartis politik, ville Venstre ikke have haft et problem med Dansk Folkeparti, og Søren Pind ville gladeligt have samarbejdet med Dansk Folkeparti. Venstres samarbejde med Dansk Folkeparti er således ikke hindret af Dansk Folkepartis hadefulde og paranoide politik, men af deres klare udmeldinger.

3 Comments

Det er jo mere eller mindre legaliseret borgerlig praksis, at kaste ansvaret over på andre end dem selv, hvis deres politik ikke holder stik med deres forventninger.

Dansk Folkeparti gik tilbage, Frevert holdt vist status quo mht personlige stemmer. Men det er helt rigtigt, at Venstre gerne ville have deres mandater uanset hvilke uhyrligheder man måtte finde sig i og/eller feje under gulvtæppet fra deres side. Lidt det samme gælder vel internt i partierne på højrefløjen. Der kommer helt sikkert et rivegilde i DF efter Freverts blamager. Jeg vil stille spørgsmålstegn ved om de er ordentligt 'danske i sjælen'!

Jeg får ondt af Frevert, hver gang jeg ser hende på skærmen. Hvis hun ikke var i en så magtfuld position, ville hun i den grad være en stakkel, som fortjente enhver form for medynk. Det er mærkeligt, at så mange politikere ikke har problemer med at samarbejde med et menneske som hende.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 16.11.2005 18:07.

Forrige indlæg: Find din liste

Næste indlæg:Verden fordømte de kemiske angreb

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.