Kommer der en afstandstagen?

| 3 Comments |
Lixtal: 53Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Lad os så se alle højrebloggerne på banen. De plejer jo at hyle op om, hvordan almindelige muslimer skal tage afstand fra muslimske ekstremister, og at indvandringen skal standses, når mørklødede folk begår vold. Så nu forventer jeg at se hele den højre halvdel af blogsfæren lyde af afstandtagen fra det voldelige overfaldet begået af to højreekstremister mod anti-racister. Eller måske er der noget om det, når Maibritt Berlau siger:

Det er desuden hykleri af værste skuffe, når vi kan konstatere, at et brutalt, voldeligt overfald på to anti-racister, mødes med larmende tavshed fra alle dem der hyler op om angreb på demokratiet, når statsministeren får maling på jakken eller æg i håret. For ikke at tale om hvis det var en mørkhåret, der havde sparket på en hvid lokalpolitiker – så skulle I bare se løjer med fordømmelser og krav om indgreb.

3 Comments

Jeg skal gerne give dig en kommentar. Anti-racister kender jeg som unge intolerante antidemokratiske mennesker med hang til vold og chikane. Det er muligt jeg tager fejl, men det er sådan jeg kender dem. Med dette in mente må jeg tilstå at jeg betragter den slags som krig mellem 2 rockergrupper. Jeg er ikke voldsomt følelsesmæssigt involveret for nogen af parterne og ønsker egentlig blot de 2 grupper inddæmmet.

Hvordan ser du selv på antiracister? Har du selv prøvet af blive truet og chikaneret af folk der kaldte sig antiracister, når du forsøgte at bruge din demokratiske ret til at give din mening til kende? Jeg har. På mig virker den slags (og såkaldte autonome) som rødtotalitarismens voldelige tæskehold.

Jeg betragter vold som vold, uanset hvilken gruppe, den kommer fra. Men ærlig talt: Hans Jørgen Vad, den overfaldne i det pågældende tilfælde, er mig bekendt ikke nogen slagsbror, så at kalde ham den ene voldelige part i en "rockerkrig" lyder som en dårlig undskyldning. Jeg får unægtelig det indtryk af dit indlæg, at du dermed ikke tager afstand fra white prides (eller hvilken af de mange hadegrupper, de nu præcist var) overfald.

Og ja, jeg har bestemt prøvet at blive chikaneret af folk, når jeg har givet min mening til kende.

Du læser sgu da underligt. Selvfølgelig tager jeg afstand fra folk der bruger politisk vold. Om de kalder sig white pride, black power, hizb-ut-tharir eller antiracister.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 01.12.2005 15:56.

Forrige indlæg: Lad dem dog spise kager

Næste indlæg:Huden skal dækkes til, mener Dansk Folkeparti

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.