Subjektive fakta fra Microsoft

| 1 Comment | 1 TrackBack |
Lixtal: 42Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Der bør naturligvis doseres adskillige gran salt, når teksten "Fakta om Windows og Linux - Læs og lær mere her" optræder som tagline for et firma, der har webadressen microsoft.com. Alligevel er der noget, der slår mig som mere end almindelig dårlig skik, nemlig Microsofts referencehistorier. På dagens side står der således:

En satsning på Linux kostede Kontorartikler.dk både omdømme, kunder og ordrer. Nu er firmaet på vej tilbage til Windows. Virksomhedens råd til andre er at gøre det, som man er god til, og lade andre om teknologien. Og lige så vigtigt: Sats på en sikker teknologi og samarbejdspartner.

Det er naturligvis muligt, at Linux virkelig var et dårligt valg for Kontorartikler.dk, og at historien er et helt reelt vidnesbyrd om, at Microsofts løsninger i denne situation var markant bedre end en Linux-løsning. Jeg anfægter ikke Kontorartikler.dks vurdering. Min anke går på, at vi i Danmark har en lovgivning mod reklamer, der hænger andre produkter ud.

Nok er Linux ikke et produkt fra ét firma, og økonomien omkring Linux-systemerne er noget anderledes end økonomien omkring Windows-systemerne. Men alligevel: Når folk siger "Linux", mener de ikke blot "kernen" i operativsystemet, men hele det miljø af applikationer, som Linux-kernen distribueres med. For enhver bruger - privat eller stor virksomhed - er Linux i praksis et produkt, der leveres som en distribution. Adskillige firmaer lever af at sælge Linux-distributioner og support.

Rent juridisk hænger Microsoft i Danmark måske ikke et andet produkt ud i sin markedsføring, men i enhver praktisk sammenhæng gør de. Jeg ville ikke føle mig tryg ved en samarbejdspartner, der var så ivrig efter at bøje lovgivningen.

1 TrackBack

Ekstraordinære sider også kaldet links :) v2 from Denmark Online - Et klik om politik - socialpolitik og aktivering on 19.01.2006 01:17

Net Explorersdiegeekdie.net af Magne Haagen Grøtting Flemming Funchs weblog Strange By Design, CA My friend Thokes site (requires flash) New Civilisation Network Torben Rifs Tai Chi Skole Krop, sjæl og Ã¥nd Bente Hyldgaards mange sider     Read More

1 Comment

http://www.computerworld.dk/art/32272?a=block&i=83

"Jens Storm Lernø gentager sin undskyldning fra torsdag, og understreger, at det ikke er Microsofts normale stil.

- På sågeord-delen har vi ikke haft til hensigt at gå ud og købe en masse søgeord, som går mod konkurrerende produkter. Den fejl beklager vi, siger han.

Han mener ikke, at man kan sammenligne søgeords-kampagnen på Google med Microsofts normale markedsføring i både online- og trykte medier.

- De fleste annoncer er rettet direkte mod vores produkter, hvor vi fortæller om produktfeatures. Vi er ikke ude og køre skræmmekampagne. Det er ikke vores stil at gøre det, fortæller han."

tja hvad kan man sige : LOL??!!

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 03.01.2006 08:03.

Forrige indlæg: Site opdatering

Næste indlæg:Eksperterne om Jesus' eksistens

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.