TDC mail-problemer siden d. 17. januar

| 2 Comments |
Lixtal: 34Let: Skønlitteratur for voksne
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Ved cirka 13-tiden den 17. januar modtog vores mailserver ikke længere mail udefra. Der er ikke foretaget en eneste forbindelse til port 25 efter dette tidspunkt. Mailserveren er sat op efter anvisningerne, idet MX host for domænet er sat op med backup-mx.post.tele.dk på værdien 20 og den "rigtige" mailserver på værdien 10. Dette har virket fint i flere år.

TDCs support-linie er ikke trænet til at hjælpe med den slags problemer, men de kan bekræfte, at adskillige kunder har ringet ind med netop denne fejlbeskrivelse. Support-linien ved desværre heller ikke, hvem man skal tale med, og det er for mig at se uklart, om de relevante mennesker hos TDC selv kender til fejlen.

Support-linien bad mig skrive til postmaster (postmaster -at- post.tele.dk) med en detaljeret fejlbeskrivelse. Jeg vil hermed opfordre alle, der har oplevet lignende fejl, til at gøre følgende:

  1. Ring til TDC support på tlf. 80 80 80 17 og fortæl om fejlen.
  2. Prøv at få TDC support til at viderestille dig til en person, der kan hjælpe (hvis nogen er heldige, så kan det måske sikre, at fejlen bliver rettet!).
  3. Hvis punkt 2 fejler, så skriv en mail til postmaster på ovenstående email-adresse, hvor du redegør for problemet.

2 Comments

Update: Postmaster har adressen postmaster -at- post.tele.dk, ikke mail.tele.dk.

Support-linien oplyser, at TDC indtil videre har udsendt en intern driftsmeddelelse, der går ud på, at der er driftsforstyrrelser på serverne, så tilsyneladende er TDC blevet klar over det. Men send alligevel mail til postmaster, hvis du er berørt af problemet!

hvis man har problemer med selvopsæt mailserver, kan man ikke få hjælp hos TDC supportlinie, i hvert til fælde ikke som privat kunde. Så hvis man er privat kunde, kan dem på support linien kun sende en, en tekst-mail dder beskriver hvordan man sætter en mail server eller man kan skrive til postmaster for at spørge om de har opservert nogle driftforstyrrelse

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 18.01.2006 09:10.

Forrige indlæg: Europæisk kritik af kristendomsundervisning

Næste indlæg:Farvel, TDC

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.