Koranen opfordrer til terror

| No Comments |
Lixtal: 44Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

DR, d. 20/4 2006 — Koranen opfordrer til terroraktioner, siger en indvandret imam.

Mens imamer i mange år har været uenige om de teologiske implikationer af terroraktiviet, har den nydanske imam Abu Laban nu fundet passager i Koranen, der kun kan opfattes som direkte opfordring til terror. Sådan siger Abu Laban i et eksklusivt interview med DRs udsendte medarbejder.

Koranen
Det står direkte i Koranen, at rettroende muslimer skal flyve jetfly ind i skyskrabere.
Terroraktionen mod World Trade Center d. 11. september 2001 var således krævet af Koranen. "Allahs krav om, at der skal flyves jetfly mod højhuse, står f.eks. direkte på side 78", forklarer Abu Laban. Han fortsætter: "Men der er også mange andre henvisninger til sådanne aktioner, når man læser Koranen. Vore skrifter kan lære os, hvordan vi skal blive som Muhammed, og det er jo et faktum, at Muhammed modtog flyveundervisning for at kunne foretage kamikaze-angreb."

Religionshistoriker Jeppe Sinding Jensen, der er ekspert i Islam, ærgrer sig over imamens udtalelser. "Som religionshistoriker er det mit arbejde at forklare folk, at kristendommen er forkert, og at de andre religioner er rigtige. Lige netop nu går vi Islams ærinde på vegne af venstrefløjen, og så er et meget ærgerligt, at der kommer en imam og siger så bramfrit, hvad det er, vi prøver at opnå", siger Jeppe Sinding Jensen. "Vi ønsker at ødelægge den danske kultur med relativistisk propaganda, og så gælder det om at undgå den slags rabiate udtalelser, lige meget hvor rigtige, de er. Vi går ikke sandhedens ærinde, men derimod de andre religioners."

Islamkritikerne glæder sig derimod, for Abu Labans afsløring underbygger de anklager, som kritikerne har fremført i mange år. Karen Jespersen fra Giordano Bruno-selskabet triumferer: "Hvad sagde vi! Det er kun et spørgsmål om tid, før vi også finder det sted i Koranen, hvor der står, at muhammedanerne skal udavle os og udnytte vores bistandssystem."

Karen Jespersen undskylder dog, at islamkritikerne ikke for længst har fundet bevis for de anklager, de længe har ført mod muslimerne. "Der er ikke nogen af os, der har villet tilsmudse vort smukke modersmål ved at lære arabisk, så vi har ikke kunnet læse deres tekster, og religionshistorikerne er jo uenige med os, så dem nytter det jo heller ikke at spørge. Hvordan skulle vi snart have kunnet finde beviserne?" forklarer hun.

Disintegrationsminister Bertel Haarder slår fast, at Abu Labans afsløring ikke vil ændre på regeringens politik, idet den allerede er så fjendtlig overfor muslimer og andre mindretal, der ikke tilhører den Luthersk-Evangeliske kirke, som den kan blive.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 20.04.2006 07:27.

Forrige indlæg: Afmagtens pris

Næste indlæg:Venstre indfører spanskrør i skolen

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.