Regeringens invasionsplan for Iran klarlagt

| No Comments |
Lixtal: 57Meget svær: Faglitteratur, afhandlinger, lærebøger, lovtekster
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Ekstra Bladet, d. 13/4 2006 — Fortrolige oplysninger fra Efterretningstjenesten dokumenterer i detaljer, at regeringen har nedsat adskillige udvalg til planlægning af en dansk indsats i den forestÃ¥ende krig mod Iran.

Allerede nu arbejder en gruppe clairvoyante med lokaliseringen af iranske faciliteter til fremstilling af beriget uran, idet sådanne faciliteter vil dokumentere, at Irans ministerpræsident har et nært samarbejde med Osama Bin Laden, Al Qaeda, Greenpeace og andre grupper, der er blevet identificeret som terrorister. I følge kilder ved Efterretningstjenesten sker dette for at undgå fadæsen fra Irak-krigen, hvor man måtte vente alt for længe på FNs inspektører, der på trods af den lange tidshorisont alligevel ikke havde fundet masseødelæggelsesvåbnene, der skulle bruges som argument for invasionen af landet.

Den præcise dato for invasionen af Iran er ikke fastlagt endnu, idet astrologerne i regeringens astrolog-gruppe er uenige om tolkningen af planeternes indbyrdes forhold. Mens astrologerne overvejende er enige om, at en ascendant i Jomfruen understreger en større bevægelse, mens 11. hus styres af Uranus, som i urhoroskopet modtager en sekstil fra Solen og en trigon fra Saturn i Vædderen, og at denne kombination, sammenholdt med en trigon fra Mars i Jomfruen i 6. hus, tyder på en vigtig begivenhed i oktober, er der stor uenighed om, hvorvidt dette varsler begyndelsen på en invasionskrig i Iran fra de etablerede baser i Irak, eller om Mary bliver gravid igen.

Numerologer har længe indgået et tæt samarbejde med grafologer, hvor de har nærlæst asylansøgninger for at identificere ansøgere, der skulle have afslag på asyl i Danmark. Dette team vil i nærmeste fremtid blive kaldt ind for at identificere udlændinge, hvorom det kan fastslås, at de vil få forbindelse til terrororganisationer.

Oplysningerne dokumenterer også, at regeringen vil støtte sig til andre anerkendte folkelige autoriteter for at sikre, at danske soldater forbliver i sikkerhed, idet analytikere vurderer, at faldne soldater vil være den største trussel mod et genvalg. Foreningen "Telekinetikere uden grænser" vil således stå for minerydningsarbejdet i samarbejde med gruppen af clairvoyante, så de danske soldater vil komme sikkert frem, og fjernhealere vil sikre, at eventuelle sårede soldater hurtigt vil komme på fode igen. Endelig har krystalhealere fundet frem til, at krystaller fundet i en afrikansk mine, hvor forsvarsminister Søren Gade har aktier, vil yde så stor beskyttelse af soldaterne, at der kan spares på den sædvanlige sikkerhed, ligesom de vil give soldaterne en aura-farve, der vil gøre brugen af dyrt camouflageudstyr helt unødvendigt. Skulle det værste ske, står en gruppe kristne præster parat til at forklare de efterladte, at deres mistede familiemedlemmer i virkeligheden stadig findes. Præsterne har endvidere tilbudt at velsigne de danske styrker.

De mange deltagere i regeringens planlægningsudvalg domineres af repræsentanter fra det danske erhvervsliv. En dansk deltagelse i krigen mod Iran har stor betydning for det danske erhvervsliv, der både kommer til at arbejde som leverandører til krigens parter og Irans befolkning, og som entrepreneurer, når landet efterfølgende skal genopbygges for de danske skatteborgeres penge. Som en del af krigsaftalen med USA indgår der endvidere adskillige letters of intent, hvor store amerikanske firmaer forpligter sig til at drage danske firmaer ind i eventuelle forretningsaftaler. "Det er således udenfor diskussion, at hele vores danske kultur afhænger af, at slyngelstaterne ikke kan true os med terror. Vi er nødt til at udføre denne humanitære indsats i Iran", siger Anders Fogh Rasmussen.

Forsvarsminister Søren Gade (V) forsikrer, at regeringens udvalg gør et langt grundigere arbejde for at bevise, at Iran bør invaderes, end man med rimelighed ville kunne forlange. "Det burde slet ikke være nødvendigt med så mange beviser. Man kan jo bare se på landets navn, der kun afviger fra ordet 'uran' med ét bogstav. Men oppositionen benytter sig nogen gange af noget, som de kalder 'dokumentation', og hvis det bare er det, der skal til, skal vi nok finde rigeligt af det. Regeringen har aldrig, og ville aldrig, vedtage invasionen af et land uden solide beviser", siger forsvarsministeren til Ekstra Bladet.

Eksperter har allerede kritiseret regeringen for at benytte sig af tvivlsom forskning og grundlag, men statsminister Anders Fogh Rasmussen afviser kritikken: "Det her er en alt for vigtig sag, til at vi kan overlade den til eksperter og andre smagsdommere. Hvis eksperterne vil komme til orde, må de fremvise økonomiske resultater", siger Anders Fogh Rasmussen til TV2 Nyhederne, og henviser til, at disse eksperter af samme årsag blev fyret kort efter regeringens indsættelse. "Vi går ikke op i metoder, men resultater, og her har vore udvalg allerede nu vist sig langt mere effektive end FN", fortsætter Anders Fogh Rasmussen.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 13.04.2006 10:00.

Forrige indlæg: Da Jesus gik på vandet

Næste indlæg:Retten til at være intolerant

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.