Statistik, nazister og Dansk Folkeparti

| No Comments | 2 TrackBacks |
Lixtal: 43Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Dansk Folkepartis forkærlighed for nazister er ikke en nyhed, men dens væsenligste pointe har været trængt lidt i baggrunden i Dansk Folkepartis udsmidning af gruppeformænd, der gav udtryk for, at de ønskede at optage nazister.

Baggrunden er, at Ekstra Bladet har lavet en stikprøve, der viser, at 7 ud af 13 gruppeformænd i Dansk Folkeparti ønskede at optage nazister i partiet.

Stikprøven viser således, at 54% af Dansk Folkepartis gruppeformænd ønsker at optage nazister.

Der er ialt 97 gruppeformænd i Dansk Folkeparti. Ud fra Ekstra Bladets statistik kan man udlede, at der således er omkring 52 gruppeformænd i Dansk Folkeparti, der ønsker at optage nazister.

Dansk Folkeparti vælger at tage afstand fra gruppeformændene, og det er jo fint nok. Men med kun de syv gruppeformænd, som Ekstra Bladet afslørede, sidder der stadig omkring 45 tilbage, som slipper for tiltale. Dansk Folkepartis taktik er klar nok. Med Ekstra Bladets afsløring taber Dansk Folkeparti ganske vist ansigt, men hvis Dansk Folkeparti kan redde pelsen ved kun at ofre syv af de 52, så er tabet jo til at overse.

Hvis der ofres syv personer, er procentdelen af Dansk Folkepartis gruppeformænd, der er parate til at optage nazister, kun reduceret til 46%, dvs. næsten det samme som før.

Nyt logo til DF

Dansk Folkeparti har således stadig en stor gruppe gruppeformænd, der er parate til at optage nazister, så de efterhånden veldokumenterede bånd mellem Dansk Folkeparti og nazisterne er opretholdt. Og det ved Dansk Folkeparti formentlig godt.

Med tak til Daniel Nyboe.

2 TrackBacks

Dansk Folkeparti fastholder, at de ønsker et forbud mod Hizb ut-Tahrir, selv om et sådant forbud vil være grundlovsstridigt. Partiets retsordfører Peter Skaarup skriver således:Den islamistiske organisation har aldrig lagt skjul på sine antidemokratisk... Read More

Theseus og nazismen from Aminas og Oles sæbekasse on 28.09.2008 18:31

Kan Dansk Folkepartis politik sammenlignes med nazismen, eller er forskellen for stor? Svaret er, at det kun er på de uvæsentlige og kosmetiske områder, at Dansk Folkeparti har foretaget udskiftninger. På de væsentlige punkter videreføres nazismen stor... Read More

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 23.08.2006 18:58.

Forrige indlæg: Haarder om tests i Folkeskolen

Næste indlæg:En mere til samlingen

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.