DFU løfter sløret for ny hjemmeside

| 1 Comment |
Lixtal: 49Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Jyllands-Posten, d. 9/3 2007 — Dansk Folkepartis Ungdom vil følge op på web-successen Meld din lærer, hvor højreekstremister har mulighed for at rapportere undervisere og forskere, der løfter sløret for Dansk Folkepartis racistiske og fascistiske politik.


Forskere og undervisere med ikke-ariske træk skal også kunne rapporteres i den næste version af "Meld din lærer".

Siden har været en stor succes, mener Dansk Folkepartis Ungdom.

"Vi har efterhånden opbygget en lang liste over personer, der ikke er værdige til at holde et embede, og som vi vil sørge for at sætte fokus på, så snart det bliver muligt for os", siger landsformand Kenneth Kristensen til Jyllands-Posten. "Med en sådan liste vil det være helt ligetil at sætte navn og ansigt på de mennesker, der bliver overflødige, næste gang regeringen sparer på uddannelse og forskning".

Dansk Folkepartis Ungdom mener nu, at det er på tide at udvide deres afdækning af problematiske personer. "Meld din lærer" skal derfor suppleres med muligheden for at indrapportere undervisere og forskere, der har mørk hud, stor næse, kraftigt overskæg, eller andre tegn på ikke-arisk arv.

På sigt vil Dansk Folkepartis Ungdom endvidere oprette web-siden "Meld din nabo", som vil give helt almindelige etniske danskere mulighed for at indsende billeder af personer med ikke-ariske træk, idet andre brugere af web-siden vil have mulighed for at se billederne og meddele Dansk Folkepartis Ungdom, hvis disse personer har et job.

"Vi vil gerne have, at folk skal lære at tænke selv, men det nytter selvfølgelig ikke, at forskere og undervisere får folk til at tænke anderledes. Hvis vi vil sikre danskheden, er vi nødt til at fastholde både de danske tanker og den danske race", siger Kenneth Kristensen til Jyllands-Posten.

1 Comment

Tænker jeg nærmere over det, så tror jeg rent faktisk også, at mange af DFs egne medlemmer ville ryge i det arkiv, da mange af deres medlemmer absolutte ikke opfylder kravene til, at være et stolt medlem af den ariske race.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 09.03.2007 18:23.

Forrige indlæg: Religiøs indoktrinering i skolen

Næste indlæg:Jyllands Posten lyver om politiseret undervisning

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.