Spred had med din blog

| 1 Comment |
Lixtal: 50Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Jeg husker desværre ikke, hvad det var for en kilde, der kunne berette, at Nyhedsavisen lægger plads til højreekstremistiske bloggere, der benytter Nyhedsavisens mulighed for at oprette en blog til at sprede hadefuld propaganda og hænge venstrefløjsfolk ud. (Nyhedsavisen mener selvfølgelig, at den bare giver alle lige muligheder, men man kunne godt mistænke den for at se særligt gennem fingrene med højreekstremistisk had, når nu David Trads' aviser har har haft personnager som Sørine Godtfredsen og stenkastende journalister i stalden, og ser ud til at have en særlig kritisk holdning til oppositionen.)

Det er imidlertid ikke kun Nyhedsavisens blog, som de højreorienterede bruger til at hænge folk ud med. Også på blogs rundt omkring udnytter de bloggenes kommentarfunktioner til at lyve og hænge folk ud for noget, de ikke har gjort. For mit vedkommende har jeg således set det ske mod mig i kommentarerne hos Raapil og i kommentarerne ved Document.no. Raapil undrede sig også noget over relevansen, da vedkommende postede sine bagvaskende kommentarer, men valgte tilsyneladende at beholde kommentarerne trods deres åbenlyse fjendtlighed.

Så pas på jeres blogs og de kommentarer, der bliver skrevet. Hadefulde mennesker benytter dem helt bevidst til at sprede had, og skal nok sørge for at klage over censur, hvis I sletter dem. Men husk: Selv om højreekstremisterne har ytringsfrihed, så kan de ikke stille krav om, at andre skal være mikrofonholdere. Slet deres indlæg, eller accepter at din blog bliver udnyttet af dem til deres egne formål.

1 Comment

Ja, jeg har også lige slettet en usædvanligt vitriolsk kommentar af Mikkel Andersson, poster boy for det nye højre .,. :-)
Politisk kommentarspam - det kan Akismet desværre eller heldigvis ikke klare.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 12.03.2007 22:32.

Forrige indlæg: Mere end 1000 censurerede ord

Næste indlæg:Gæt en sang

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.