Dårlig undskyldning fra præst

| 6 Comments |
Lixtal: 41Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Ekstra Bladet citerer Junibevægelsens Hanne Dahl for at sige, at det er pengespild at lave en reklame for EU, der indeholder blød erotik.

Argumentationen er den samme, som Dansk Folkepartis sexforskrækkede Martin Henriksen er kommet med. Han har flere gange har haft næsen fremme for at beklage sig over, at danskere kunne tillade sig at dyrke rekreativ sex.

Og det er da ikke tilfældigt, at Hanne Dahl er så stærkt imod lige netop dén form for reklame. Hanne Dahl har nemlig indtil for nyligt været frimenighedspræst, og vi ved godt, hvad deres holdning til sex plejer at være: Det skal forbydes i såvel det offentlige som det private rum.

Ærgerligt, at hun ikke tør stå ved, at det er i hendes rolle som kristen præst, at hun ønsker om at blande sin religion ind i politiske spørgsmål. I stedet lyver hun om sin begrundelse for ikke at ønske den slags reklamer, idet hun hævder, at det skulle være et økonomisk problem.

6 Comments

Jamen skulle hun så sige:
"jeg er forresten også præst, og som præst synes jeg det er for dårligt at blande sex ind i sådan en kampagne" ???

Ville sådan en som dig så ikke komme og sige at hun bliver interviewet som medlem af junibevægelsen og at hun derfor ikke skal misbruge sin titel som præst i den sammenhæng.

Man kunne næsten fristes til at spørge om det ikke er dig der søger efter en undskyldning for at angribe hende.

P.S. Jeg er forresten ikke enig med hende.

Jeg mener, at hun alene burde udtale sig som præst. Det er ikke som politiker, at hun skal udtale sig om sine personlige religiøse holdninger. Hanne Dahl benytter blot sin "politik" som et middel for hendes religiøse dagsorden, og det er således ikke et politisk anliggende, hun er ude i.

Hun misbruger både sin stilling som præst og som politiker, når hun kommer med den slags udtalelser. Det ville klæde hende, om hun havde nøjedes med at føre politik.

Du er godt nok svær at gøre tilfreds. Nu misbruger hun både sin stilling som præst og politiker ?
hhhmmm....svære betingelser.

Er det du mener ikke bare at hun burde holde kæft fordi hun ikke har samme holdning som dig ?

Jeg føler, at jeg gør det ganske klart, at hun ikke skal blande politik og religion sammen. Det er meget tydeligt, at hun laver denne sammenblanding, når hun bruger politiske argumenter for sine religiøse synspunkter.

Jeg mener også, at du bør angive en korrekt email-adresse og et navn, når du skriver. Ellers kunne nogen mistænke dig for at være bange for at stå ved dine egne holdninger.

Jeg synes ikke det er så tydeligt.

Jeg står ved mine holdninger, men andre må da gerne tvivle på det.
Jeg lider af en slags "spam-ofobi" og opgiver derfor kun mailadresse når det er strengt nødvendigt.

Hvis ikke det er tydeligt, at jeg protesterer mod Hanne Dahls forsøg på at luske religion ind i politik, så må det nok tilskrives din forudindtagne holdning til mit indlæg.

Dit fulde navn giver ikke anledning til spam. Endvidere publiceres din email-adresse ikke, så din henvisning til "spamofobi" er nok ikke den korrekte forklaring.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 03.07.2007 12:53.

Forrige indlæg: Kremlin Colonel

Næste indlæg:Linux i køkkenet

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.