Underlige eller brugbare produkter

| 2 Comments |
Lixtal: 42Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Med indlægget om Servage.net forleden har jeg taget hul på et emne, som egentlig ikke hører hjemme her på bloggen. Godt nok er der en vis variation, men kommentarer til specifikke produkter, som på den ene eller anden måde har vakt min interesse, falder trods alt lidt udenfor det generelle tema.

På den anden side sker det fra tid til anden, at jeg morer mig over et bestemt produkt, finder det særlig brugbart, eller - og det sker ret ofte - finder det så ubrugeligt, at det tigger om at blive brugt.

Derfor har jeg oprettet en separat blog, som med henvisning til en diskussion af specielle produkter slet og ret hedder "What's This?". Den er på engelsk, ikke mindst fordi jeg håber på at benytte den til at score et par dollars en gang i mellem på mine indlæg. (Så sæt endelig et link på din side, hvis det ser interessant ud - så stiger min page rank, og dermed muligheden for at få et par håndører til at skrive indlæg for.)

2 Comments

Wolf goes commercial! Hvem skulle have troet det?

Det er desværre ikke de "små" ting i form af almindelige menneskers forbrug af mere eller mindre tumpede varer, almindelige menneskers små indtægter, eller almindelige menneskers svineri med miljøet, der kan rykke noget. Hvis der skal ske ændringer af den slags, som jeg helst så, skal der skabes tiltag på større planer. Det svarer til forskellen på, om nogle tusinde håndværkere arbejder sort, eller om store koncerner slipper for at betale skat.

I mit professionelle liv arbejder jeg også som militær rådgiver. Det stemmer heller ikke overens med mine holdninger, men igen er det ikke den hjælp, jeg kan give til militæret, der rykker noget; det er brugen af militæret, der gør en forskel.

I øvrigt regner jeg ikke med at score penge på den nye blog foreløbig. Dens primære mulighed for indtægter - payperpost - kræver, at bloggen har været aktiv i 90 dage, og der er stadig 87 dage tilbage i skrivende stund. :)

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 20.08.2007 08:27.

Forrige indlæg: Brug nettet til backup

Næste indlæg:Geografien omkring 1000Fryd

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.