Danmark er direkte afhængig af Dansk Folkeparti

| No Comments |
Lixtal: 54Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Politiken, d. 25/11 2007 — Danmark forsvinder langsomt, når stemmerne går til venstrefløjen. Opsigtsvækkende resultater fra Institut for Danskhed ved Københavns Universitet, der er blevet oprettet under VKO-regeringen viser, at stemmerne ved Folketingsvalgene direkte påvirker den danske geografi.

Når der stemmes på Dansk Folkeparti og de Konservative, øges landets areal, mens stemmer på Enhedslisten og SF nedsætter landets areal.

Forskere har endnu ikke en sikkert forklaring på fænomenet, men har dog en stærk mistanke. Til Politiken siger Professor i National Identitet Anders Källerkold:

"Jeg tror, at Dansk Folkeparti længe har vidst, at det forholder sig sådan. De har jo i mange år give udtryk for, at vores fædreland forsvinder, hvis man ikke stemmer på dem. Vore tal viser, at der er noget om snakken, og jeg har allerede fået et forhåndstilsagn fra forskningsministeren på tilskud til forskning i fænomenet, idet han forventer, at vi når frem til den konklusion, at den danske befolkning skal stå sammen om at redde landet ved at stemme på Dansk Folkeparti".

Anders Källerkold fremhæver, at tallene taler deres eget sprog. I nationalistiske egne som Sønderjylland, hvor Dansk Folkeparti står stærkt, hæver landet sig, mens byer med kultur- og universitetsliv såsom København og Århus sænker sig.

"Regeringen har tidligere påvist i samarbejde med Bjørn Lomborg, at det globale klima retter sig efter regeringens økonomiske retningslinier, og jeg ser ingen grund til at tro, at det skulle forholde sig anderledes med vores eget lands topologi", siger Anders Källerkold til Politiken.

Ikke alle forskere er enige i denne fremlægning. Ph. D.-studerende Abdul Ödansk Fyfasan påpeger således, at den øgede landmasse omkring Dansk Folkepartis vælgere kan have helt andre årsager:

"Hele landet synker på grund af den globale opvarmning, der får isen til at smelte ved polerne. Men i de landbrugsområder, som stemmer på Dansk Folkeparti, fylder de markerne med store mængder gødning. De spiser også meget svinekød og producerer megen afføring, og det bidrager alt sammen til en større landmasse, som er nok til at imødegå havets stigning i områder, hvor der er stor koncentration af Dansk Folkepartis støtter. Den større danskhed er i virkeligheden al den gødning, som Dansk Folkeparti fylder landet med", siger Abdul Ödansk Fyfasan.

Anders Källerkold er delvist enig i fremlægningen, idet han henviser til, at regeringen længe har ment, at et øget fokus på industrien vil afhjælpe landets problemer, herunder også drivhuseffekten, og at Abdul Ödansk Fyfasans hypotese kan være et eksempel på dette. Anders Källerkold opfordrer dog Abdul Ödansk Fyfasan til at ændre fokus, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at modtage forskningstilskud:

"Abdul Ödansk Fyfasan har valgt den klassiske indgangsvinkel, at fundamentet i vort smukke land og Dansk Folkepartis politik er uønskede affaldsprodukter. Jeg mener, at han og resten af venstrefløjen bør lære at opfatte alle industriens produkter som nødvendige og konstruktive i stedet for at vrøvle om miljø og stueren adfærd", slutter Anders Källerkold.

Anders Källerkolds team af forskere vil i den kommende periode følge nøje med i kyststrækningernes tilstand i forhold til meningsmålingerne af danskernes støtte til Dansk Folkeparti.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 19.11.2007 07:14.

Forrige indlæg: Autentisk humus

Næste indlæg:Undgå logning af email

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.