Pia Kjærsgaard glad for penis-transplantation

| 2 Comments |
Lixtal: 45Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Pia Kjærsgaard har skullet lægge ansigt til meget under valgkampen. Hun afslører nu for Billed-Bladet, at hun måtte holde fri dagen efter valget for at gennemgå en ansigtsoperation.

"Jeg har altid fået at vide, at jeg var en pige med ben i næsen, men nu hvor vi stod overfor et nyt samarbejde med Venstre og de Konservative følte jeg, at jeg måtte tage skridtet fuldt ud", fortæller Pia Kjærsgaard.


Pia Kjærsgaard er glad for sin nye penis-næse, som Kristian Thulesen Dahl har doneret til hende.

Pia Kjærsgaard fik derfor skyndsomst foretaget en næseoperation, idet hun fik transplanteret Kristian Thulesen Dahls penis ind som ny næse.

Operationen var vellykket, selv om lægerne måtte lade dele af Pia Kjærsgaards oprindelige næse blive siddende, for at den nye næse ikke blev for lille.

"Der er næsten ingen bivirkninger", siger Pia Kjærsgaard til Billed-Bladet. "Der var kun en enkelt gang, da jeg så et dokumentarprogram på DR2 om Hitler, der hvor han kom gående op mod sin talerstol og hele forsamlingen heilede, at min næse pludselig begyndte at dunke og vokse, men ellers har jeg slet ikke mærket noget fra den".

Til spørgsmålet om, hvad befolkningen vil sige om hendes nye næse, når de ser hende på fjernsynet, har Pia Kjærsgaard ingen bekymringer. "Ved du hvad, det synes jeg slet ikke, de har noget at skulle have sagt om. Venstrefløjen har jo altid været efter os på grund af deres penismisundelse, så jeg tror faktisk slet ikke, at det gør nogen forskel overhovedet. De burde prøve at kigge på deres egne næser på Nosser Khader eller Asmaa Abdol-Hamid og se, hvor grimme og udanske deres næser er", forklarer Pia Kjærsgaard.

Pia Kjærsgaard glæder sig til at stikke sin nye næse i en lang række opgaver i den kommende regering, hvor hun vejrer mulighed for et frugtbart samarbejde omkring hendes mærkesager. Med så mange mandater, som Dansk Folkeparti fik tilranet sig ved valget, mener Pia Kjærsgaard, at partiet nu har krav på oprejsning efter at være blevet afvist som regeringspartner ved sidste valg.

"Det er vores tur til at komme ind i varmen, og en VKO-regering er den helt rigtige trekant, hvor der er behov for, at Dansk Folkeparti kan trænge igennem med en benhård politik", siger hun.

Det er i øvrigt ikke første gang, at den tro partisoldat har doneret kropsdele til Pia Kjærsgaard. I følge Sæbekassens kilder donerede Kristian Thulesen Dahl allerede i 1995 sine læber til hende, men det vides ikke med sikkerhed, hvor de sidder.

2 Comments

WAS IS DAS

Hej, ved ikke lige hvor jeg skal skrive henne for komme i kontakt med Hr. Wolf, men prøver her.
Eksisterer satanisk forum stadig?
Kalder Hr. Wolf sig stadig satanist?
Hvis ja til disse, hvordan kan man så finde dette forum?

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 15.11.2007 07:45.

Forrige indlæg: Foghs tak til valgets største idiot

Næste indlæg:UndgÃ¥ overvÃ¥gning af din PC

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.