Jeppes pigesjov

| 2 Comments |
Lixtal: 40Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Jeppe Kofods formodentlige one night stand med en 15-årig pige ved et DSU-seminar er efter min mening på nippet til at være den nypuritanske hetz, som Allan noterer sig.

jeppe-kofod.jpg

En 15-årig pige er altså over den kriminelle lavalder, og så er det som udgangspunkt ikke en ulovlighed, Jeppe er ude i. Det er først ulovligt, hvis han har misbrugt sin stilling som "betroet", hvilket der er en vis grund til at tro, hvis Politikens artikel taler sandt, når den beskriver, at pigen så op til ham. Det må imidlertid bero på en domstols vurdering.

Til gengæld burde Jeppe Kofod have været klogere. Bevares, pigen har sikkert været sød, og hvis hun har set op til Jeppe Kofod, er han sikkert blevet smigret af hende. Det er slet ikke usandsynligt, at hun har flirtet med ham. Men sex er ikke et uheld, uanset partnerens alder. Som top-politiker burde Jeppe Kofod have vidst, hvordan forholdet til den 15-årige ville blive modtaget.

Det tyder på en dårlig dømmekraft hos Jeppe Kofod, og det må være af dén grund, at han (og vælgerne) bør vurdere sin politiske fremtid, ikke på grund af det seksuelle forhold.

2 Comments

Til gengæld er det rigtigt, som en anden blogger har noteret ( jeg ville give et link, hvis jeg havde tid til at finde det frem), at Jeppe ved at offentliggøre forholdet reelt svigter den pågældende; man, og især så unge mennesker, burde moralsk set kunne indlade sig i et seksuelt forhold, også et one night stand, i en forventning om at modparten ikke efterfølgende udbasunerer det for de fire verdenshjørner.

Kofod burde have holdt det for sig selv, og hvis han absolut ville trække sig, gøre det uden begrundelse. At trække en ganske uskyldig 15-årig pige gennem dette søle er ret beset noget svineri ... hvor forholdet formentlig ikke var det.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 26.03.2008 07:21.

Forrige indlæg: Retspraksis på kanten af loven

Næste indlæg:Note til Carsten

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.