Videnskabeligt bevis på Mekkas kraft

| 1 Comment |
Lixtal: 48Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Indtagelse af helligt vand fra Mekka kan gøre folk til muslimer. Det er den utrolige konklusion, der kan drages efter at udsætte helligt vand fra Mekka for videnskabelige afpøvninger.

helligt-vand-amfora.png
En lokal, etnisk butik havde en specialitet til salg: Ægte helligt vand fra Mekka. Til en udsalgspris på kun kr. 15,00 for en smuk plastik-amfora fyldt med vand fra den Hellige By kunne dette tilbud ikke afslås.
Som fornuftige skeptikere mistænkte vi dog amforaen for blot at indeholde almindeligt vandhandvand, men butikkens indehaver forsikrede os, at ingen ville sælge almindeligt vand for kr. 15 i så små mængder, så vandet måtte derfor være ægte.
Vi var dog ikke helt overbevist, men indehaveren tilføjede, at også muslimer købte disse beholdere til deres egne hjem, og butikkens indehaver ville naturligvis ikke snyde sine egne trosfæller.
Endelig beskrev de arabiske tegn tydeligt indholdet af beholderen som helligt vand importeret fra den hellige by i Saudiarabien. Der kunne ikke være tvivl om autenciteten.
Således stolte og overraskede ejere af en sådan sjældenhed begyndte vi at spekulere på, hvad vi mon skulle stille op med et sådant helligt stykke inventar. Vi er ikke muslimer, og havde derfor ingen anelse om, hvad man skulle gøre med dette hellige vand. Heldigvis tilhører vi heller ikke nogen anden religion, og behøvede derfor ikke bekymre os om, hvorvidt vi ville blive sendt til det forkerte Helvede, hvis vi skulle komme til at bruge indholdet forkert.
Vi besluttede os derfor for at udføre en række eksperimenter for at se, om det hellige vand fra Mekka ville have en anden effekt end almindeligt postevand.

Som den første test besluttede vi os for at vande en plante med det hellige vand. Planten udviste ingen ændring i vækst, men efter et par dage begyndte den at vende sig væk fra lyset udenfor vinduet. Planten var dog sund og rask, så tydeligvis skadede lyset den ikke; det var dog usædvanligt for en plante at vende sig væk fra lyset.

mekka-plante1.jpg
Gennem en række gentagelser af forsøget i forskellige rum med vinduer i forskellige verdenshjørner blev det klart, at planten ikke vendte sig fra lyset. I stedet vendte den sig altid i sydøstlig retning: Mere præcist i retning af Mekka.
Vi havde set det første tydelige bevis for, at det hellige vand fra Mekka havde en effekt.
Dette vækkede vores interesse, og vi besluttede os for at gå et skridt videre og teste produktet på dyr. Efter eksperimenterne med planten følte vi os forholdsvis sikre på, at vandet ikke ville være skadeligt for dyrene.

Vi fandt på et forsøg, hvor en rotte blev holdt på sin sædvanlige diæt, mens en anden rotte fik helligt vand i drikkeflasken i stedet for postevand. Efter en uge tilbød vi hver rotte et stykke flæskesvær. Resultatet var igen påfaldende. Rotten, der havde drukket postevand, gik straks i gang med at spise flæskesværen (se "Before"-billedet, der indikerer rotternes sædvanlige opførsel). Men rotten, der havde fået helligt vand i drikkeflasken, udviste ingen interesse i flæskesværen (se "After"-billedet, der viser den nye opførsel):

EfterFør

Eftersom vi ved, at muslimer ikke spiser svinekød, var reaktionen fra rotten, der havde indtaget helligt vand, endnu et tydeligt tegn på virkningen af det hellige vand fra Mekka.
Tidspunktet var nu nået til at udvide eksperimentet til mennesker. Fremtrædende medlemmer af Dansk Folkeparti har ved flere lejligheder sammenlignet muslimer med rotter, og dette kunne betyde, at rotter ville udvise en særlig positiv reaktion på det hellige vand fra Mekka. Spørgsmålet var derfor: Ville mennesker reagere anderledes på vandet end rotter?

mekka-barn.jpg

Vi tøvede nogen tid, men be­slut­te­de os til sidst for at gen­nem­fø­re eks­pe­ri­men­tet på vore egne børn. Mange førende po­li­ti­ke­re og kristne te­o­lo­ger har al­le­re­de for­kla­ret, at Islam for­vand­ler men­ne­sker til fun­da­men­ta­li­ster og ter­r­o­ri­ster, og måske ville virk­nin­gen af det hellige vand fra Mekka støtte disse for­kla­rin­ger.

I hem­me­lig­hed er­stat­te­de vi hans drik­ke­vand med det hellige vand fra Mekka, og ob­ser­ve­re­de hans re­ak­tion. Efter en uge kunne vi se mønstre i hans op­før­sel, der in­di­ke­re­de en tydelig mus­lim­sk effekt, som vist på bil­le­det til højre.
Hans op­før­sel er dog ikke et en­ty­digt bevis på det hellige vands effekt, idet vores søn kan være på­vir­ket af, at hans for­æl­dre hverken er høj­re­o­ri­en­te­re­de eller kristne, og fordi vi ikke støtter den så­kald­te krig mod terror.
Vores sidste eksperiment er stadig kun i planlægningsstadiet, hvor undertegnede vil forsøge at brygge øl på det hellige vand fra Mekka. Vores hypotese er, at denne øl vil blive alkoholfri, fordi muslimer forventes at afholde sig fra at drikke alkoholiske drikke. Dette forsøg vil være et ultimativt offer for mig, men jeg er villig til at ofre mig i videnskabens navn.

Hvis det viser sig, at det hellige vand fra Mekka virkelig kan påvirke mennesker og stof, bør det give anledning til bekymring. Terrorister kunne true med at forurene vestlige vandværker med vand importeret fra Saudi Arabien, eller de kan måske allerede være i færd med det, og dermed have forårsaget en stigning i fundamentalisme og statsterrorisme i de lande, hvor vandet er blevet forurenet.

1 Comment

det der med at fordi at dregen skulle blive en terorist af noget hælig vand er sku langt ude i skoven. jeg er selv troren og er helt klar at den overbevisning at gud elsker dig om du er muslim eller kristen gud kommer til os vi kommer ikke til gud

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 12.03.2008 06:25.

Forrige indlæg: Jeg tænker, derfor er jeg... alene

Næste indlæg:Jeg støtter Villy Søvndal

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.