Voldelige racister stemmer på Dansk Folkeparti

| 2 Comments | 1 TrackBack |
Lixtal: 52Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
DF-logo - O

Ekstra Bladets præ­sen­ta­tion af White Pride i Århus be­nyt­ter over­skrif­ten: "’Vi slås for et ra­ce­rent Danmark".

De omtales også af jour­na­li­sten som "ha­de­ful­de hoo­li­gans", hvilket for­ment­lig er en ganske god ka­rak­te­ri­stik af White Pride, der ikke alene hader ra­ci­ster, men også ho­mo­seksu­el­le og ven­stre­o­ri­en­te­re­de.

Men ud over op­lys­nin­gen om, at de "slås for et ra­ce­rent Danmark" kommer der også op­lys­nin­ger længere nede i ar­tik­len, hvor den ene af lederne af White Pride i Århus for­kla­rer, at White Pride stemmer på Dansk Fol­ke­par­ti.

Det er måske ikke Dansk Fol­ke­par­tis skyld, ville nogen sige, men som White Pride-lederen påpeger:

Der er jo ikke andre at stemme på. Jonni Hansens naziparti er lidt latterligt. De skræmmer folk væk med deres hagekors. Det er taktisk dumt.
White Pride om Dansk Folkeparti


Dermed fortæller han, at man ikke behøver være langt ude på venstrefløjen for at opfatte Dansk Folkeparti som et højreekstremt, racistisk parti. Også voldelige racister som White Pride genkender Dansk Folkeparti som det mest højreekstreme, racistiske parti, de kan finde. Og i modsætning til Jonni Hansens nazistparti er Dansk Folkeparti mere taktisk smarte, idet de undlader referancerne til nazismen.

Ekstra Bladet kunne derfor lige så godt have brugt overskriften: "Dansk Folkeparti det mest racistiske parti" eller "White Pride anbefaler Dansk Folkeparti".

Det er da interessant, at Dansk Folkeparti igen og igen kan demonstrere en sådan magnetisk tiltrækning af alle de højreekstreme racister, ikke?

1 TrackBack

Innuendo from Aminas og Oles sæbekasse on 13.01.2009 17:41

[hyphenate]I et af Raapils indlæg er jeg af nogle kommentatorer (gæt selv, hvilket segment) blevet gjort opmærksom på noget, der var så indlysende, at jeg ikke selv fandt det nødvendigt at påpege det til at begynde med: Ja, selvfølgelig kan... Read More

2 Comments

jeg syns at pia kjærsgaard er en lille frækket, jeg ku' godt hende hele dagen, hun skulle ikk gå rundt om min seng særlig mange gange ^^

Synes det er sjovt at jeres billed er blevet brugt her...

http://gonews.dk.msn.com/politik/df-laver-k%c3%a6mpe-annonce-br%c3%b8ler

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 05.10.2008 10:08.

Forrige indlæg: Venn-detta

Næste indlæg:Til kamp

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.