Dansk Folkeparti bløder op for tørklædeforbud

| 2 Comments |
Lixtal: 42Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Dagbladet Arbejderen, d. 13/12 2008 - Dansk Folkeparti giver sig i krav om tørklædeforbud.

Dansk Folkeparti har i flere år kæmpet for at få indført totalforbud mod muslimske kvinders brug af tørklæde. Men det vil kræve så omfattende lovændringer, at Dansk Folkeparti nu er villigt til at indgå et kompromis. I følge partiets retsordfører Peter Skaarup vil partiet sætte farten lidt ned og nå deres mål gennem en række mindre trin:

»Vi fastholder vores krav om forbud mod tørklæder i det offentlige rum. Men landets lovgivning er allerede faldet så meget på halen med udansk leflen for principper som menneskerettigheder og hensyn, at vi er tvunget til at gå en anden vej. Derfor har vi nu valgt at sige, at muslimer kan gøre opmærksom på deres religion i det offentlige rum, bare det ikke sker med tørklæder«.

Dermed bløder Dansk Folkeparti en smule op for deres krav, idet de nu tillader muslimer at vise deres baggrund. Muslimer skal fremover signalere deres baggrund med et mærke, der skal sys på tøjet. Mærket, som Dansk Folkeparti forslår udformet som en halvmåne, skal være påbudt, og skal bæres synligt.

»De vil jo gerne vise deres udanske identitet, og det gør sådan et mærke«, forklarer Peter Skaarup. »Det gavner også vi danskere, der straks kan se, at de ikke er en af os. Så behøver Fru Jensen ikke at være usikker på, når hun sidder i bussen, om der skulle stå terrorister på bussen, for chaufføren kan afvise at transportere folk bare ved at se, om de bærer deres mærke.«

Peter Skaarup understreger, at Dansk Folkeparti ikke har opgivet ideen om forbud mod al tilstedeværelse af Islam i det offentlige rum:

»Vores mål er det samme, som det hele tiden har været. Vi skal have fjernet alle muslimer fra Danmark. Nu forslår vi brugen af mærker i stedet for tørklæder, men vi håber selvfølgelig, at vi snart når dertil, at ingen dansker nogensinde vil få hverken mærker eller tørklæder at se igen«.

Læs også: Sandholmlejren udbygges med nye badefaciliteter.

2 Comments

Det er i det hele taget utrolig innovative foreslag Dansk Folkeparti fremfører. Det næste bliver at de prøver at puste støvet af jødestjernen- og for at ramme endnu bredere: Mærke folks pas med deres genetiske score-tal i forhold til den danske pølse-ariske stamtavle...

Hvem f.... render rundt med viskestykker på Strøget? Tjenere, siger jeg! Nu skal de have tørt på! Forbyd viskestykker, og nu vi er ved det: Forbyd Tjenere! De hilser pænt og smiler til een - der må ligge noget *lusk* bag! De kommer hertil for at tage vores penge og forgifte os med mad og drikke, og så har de hemmelige opskrifter i kog i deres "køkken". Ja, ja - vi ved nok hvor det bærer hen med den slags...

Danmark for svenskerne! De ved i det mindste hvordan man laver ordentlige biler! De har et band der hedder "Vikingarna"! De kan drikke en liter vodka hver på under en time! Sidst, men ikke mindst - de ser ud som ordentlige mennesker!

Indfør nul-tolerance for viskestykker!

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 13.12.2008 20:15.

Forrige indlæg: Voldsopfordring

Næste indlæg:Linux er også bedst for almindelige brugere

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.