Hvem heiler Morten til?

| 10 Comments |
Lixtal: 50Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
DF-logo - O

Morten Messerschmidt (DF) har vundet et sagsanlæg mod BT. I en situation, der bekræfter den gamle sandhed om, at det er fra børn og fulde mennesker, at man skal høre sandheden, havde Morten Messerschmidt blandt andet heilet under afsyngelsen af tyske sange. BT havde derfor skrevet, at Morten Messerschmidt havde hyldet Hitler, men dette opfattede retten som en overdrivelse.

Morten Messerschmidt har nu rettens ord for, at han heilede. Spørgsmålet er selvfølgelig: Var det i virkeligheden en nyopførelse af Springtime for Hitler, eller har jeg overset en yderst oplagt person, som man også heiler til, når man befinder sig så langt ude på højrefløjen som Dansk Folkeparti?

10 Comments

Jeg så lige Pia K. fnise på TV2 News, at John Cleese også nogle gange har heilet i "Halløj på badehotellet" og om ikke han også skal have en kærlig behandling i bladene for det.

1) Synes hun, det er morsomt og underholdende at heile?
2) Mener hun, at Messerschmidt i bund og grund bare er en klovn?

Det er altså for lavt af Pia Kjærsgaard at sammenligne John Cleese med Morten Messerschmidt. John Cleese er en genial komiker - også når han heiler. Messerschmidt er derimod en fascistoid klovn, hvad enten han heiler eller ej, og som det er tilfældet med alle andre klovne, så er han ikke spor sjov, bare et tåkrummende levn fra fortiden, som man burde afskaffe.

Ja, men storhedsvanvid har der aldrig manglet af i DF.

@ Amila

Jeg så lige Pia K. fnise på TV2 News, at John Cleese også nogle gange har heilet i "Halløj på badehotellet" og om ikke han også skal have en kærlig behandling i bladene for det.

1) Synes hun, det er morsomt og underholdende at heile?

Tja, du ved jo et eller andet om at se igennem fingre med heilen, ikke sandt, Amila? Men du har selvfølgelig også humor og blik for det væsentlige. Tag blot Perle-sagen. Den er s'gu da både morsom og underholdende - og meget væsentligere end heilende palæstinensere, drabsforsøg på jøder i Odense og en masse fordrevne grønlændere i Gellerup.

Men hva' pokker, anorak-kineserne har det alligevel sikkert bedre et andet sted. Og hvad betyder lidt etnisk udrensning og lidt spredte jødeforfølgelser sammenlignet med Morten Messerschmidt, der afsynger Deutschlandlied i Grøften, mens han parodierer Hitler?

Ned med racisterne, hva', Amila? ;)

Heil-heil Hej-hej

Jørgen

Det er fordi han gerne vil ignorere mig, men ikke kan.

Morten brugte den nazistiske hilsen. Og da vi nu har rettens dom for at det ikke var Hitler han heilede til kunne et godt bud måske være at han heilede til hans egen Führer(in)?

Retorisk minder den gamle og den nye Führer(in) jo en hel del om hinanden...

@ Michael

Og da vi nu har rettens dom for at det ikke var Hitler han heilede til kunne et godt bud måske være at han heilede til hans egen Führer(in)?

Sin, verdamt noch mal, sin! Ellers heilede han til Hitlers fører - og hvem helvede var det?

Hans'? Grethes? ;)

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 26.02.2009 20:12.

Forrige indlæg: Årets idealistiske hackere

Næste indlæg:Navnebrødre

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.