Bødekasse

| 6 Comments |
Lixtal: 50Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Regeringens forbudsmani gør det umuligt at være lovlydig. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt de ting, vi alle foretager os, er lovlige eller ulovlige. Spørgsmålet er, hvor stor bøden eller fængselsstraffen bliver, og hvor meget vi gider tage os resten af samfundet. Jeg har fulgt Peter Christensens (V) opfordring til at spare op, så jeg kan betale de bøder, der måtte påfalde mig eller mine børn; ikke fordi jeg ønsker at begå kriminalitet, men fordi det ikke længere er muligt at undgå det:

Bankkonto til bødekasse

6 Comments

Der skulle da gerne være til omkring 2 demonstrationer og måske en enkelt køretur med en værktøjskasse.

ups. Jeg fortalte mig. Hvis man er uheldig, så bliver dette beløb altså kun til en enkelt demonstration. Hvis man har et tørklæde om halsen og befinder sig i en lovlig demonstration, som bliver spærret inde af politiet og erklæret "opløst", og politiet forhindrer en i at forlade stedet og begynder at tæske løs... og man så går i panik og flygter igennem politikæden, men bliver anholdt, så koster det altså 47.000 kroner, for alle disse ting, der jo ellers er den samme "forbrydelse", skal nemlig lægges sammen ifølge de nye regler.

Alt dette er helt almindeligt forekommende ved demonstrationer i Danmark, så prisen for at ytre sig i dette demokrati en enkelt gang kan altså komme til at ligge et sted mellem 20 og 50 tusind kroner.

Snart kan vi kun se tophat-klædte og champagne-drikkende rigmænd demonstrere for flere opera-huse.

Tippet om at lave en ytringsfrihedsopsparing til sine børn er dog en rigtig god idé, som jeg vil tage til mig, hvis jeg flytter tilbage (under alle omstændigheder skal jeg jo spare op. Hvis det bliver i USA, så skal der spares op til uddannelse, hvis det bliver i Danmark, så skal der spares op til oplysning).

Det ville Karsten Lauritzen nok kræve forbudt med det samme.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 16.09.2009 10:15.

Forrige indlæg: Vis mig dit bagagerum

Næste indlæg:DF vægter stemmer frem for klima

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.