Hvordan ville Pia så have sagt det?

| No Comments |
Lixtal: 51Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Pia Kjærsgaard (DF)"I forhold til denne her sag har ord­val­get og ti­m­in­gen ikke været det al­ler­bed­ste fra Jesper Lang­bal­les side". Sådan sagde Pia Kjær­s­gaard (DF) om Jesper Lang­bal­le (DF), da han kom med det seneste af en meget lang række ek­sem­p­ler på ren­dyr­ket racisme fra Dansk Fol­ke­par­ti.

For en gangs skyld kunne selv de medier, der sæd­van­lig­vis lader Dansk Fol­ke­par­ti og deres støtter få rigelig taletid, ikke overse det åben­ly­se: Pia Kjær­s­gaard havde er­klæ­ret sig aldeles enig i Jesper Lang­bal­les syns­punkt. Kun form og indhold tog hun på vagest mulig måde afstand fra. Det gør Pia Kjær­s­gaard til en racist på lige fod med den fundamentalistisk kristne Jesper Langballe, men det er der vist ingen, der behøver blive mindet på. Pia Kjærsgaard er racist og fascist helt ind til benet. Havde hun ikke været det, kunne hun ikke sidde i toppen af Dansk Folkeparti.

Det ved vi alle sammen - og ikke mindst Dansk Folkepartis vælgere - godt, og derfor er det ikke Pia Kjærsgaards racisme, jeg vil påpege. Jeg spekulerer blot på, hvad Pia Kjærsgaard mon ville have sagt i stedet, siden hun ikke tog afstand fra andet end formen og tidspunktet.

Det kan vi selvfølgelig ikke vide. Men eftersom Jesper Langballe sagde:

Selvfølgelig skulle Lars Hedegaard ikke have sagt, at der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel (de såkaldte æresdrab) - og i øvrigt vender det blinde øje til onklernes voldtægt.

og eftersom Pia Kjærsgaard ikke vil tage afstand fra indholdet, så kan man vel forvente, at Pia Kjærsgaard ville sige noget i stil med:

Jeg synes ikke, det var det rigtige tidspunkt for Lars Hedegaard at minde os alle sammen på, at muslimske fædre begår systematiske overgreb på deres stakkels unge piger. Jeg synes i stedet, han skulle have gjort opmærksom på, at Danmark og danskerne har fået et stort problem med muslimske tvangsægteskaber og trusler om drab, som vi jo har set talrige eksempler på, samtidig med at de glemmer at se ind i deres egne rækker, når onkler og fætre har frit spil til at gøre, som de vil.
Som Pia Kjærsgaard måske ville have sagt det

Det er helt det samme indhold, men det er pænere ord, som ligger meget nær de formuleringer, vi næsten altid hører fra Dansk Folkeparti. Næsten - for der kommer som bekendt jævnligt mere rabiate udtalelser, når et medlem af Dansk Folkeparti for en kort bemærkning undlader at pakke det ind i en sprog, der får racismen til at lyde lige så velformuleret, som når den kommer fra Dansk Folkepartis støtteregering i form af Venstre og de Konservative.

Tidspunktet for udtalelsen behøver vi imidlertid ikke spekulere på, for det er hver eneste gang, Pia Kjærsgaard udtaler sig om genstanden for hendes paranoia, at hun benytter formuleringer i stil med ovenstående forslag. Lyt efter; Pia Kjærsgaards racisme er skam lige så dybtfølt som Jesper Langballes. Lad dig ikke besnære af, at hun benytter et "bedre ordvalg".

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 27.01.2010 21:46.

Forrige indlæg: Bodegapsykologi

Næste indlæg:Skydeskive påryggen

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.