Svinehundenes stemme

| 3 Comments |
Lixtal: 41Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Den indre svinehund har en stemme. Og det har den haft længe. Dansk Folkepartis "dyrene har en stemme"-kampagne har sikkert snydt de sædvanlige idioter, der ikke kan gennemskue, at de eneste stemmer, Dansk Folkeparti er interesserede i, er vælgernes.

Svinehundenenes stemme

3 Comments

Da jeg først hørte deres forslag, så var min umiddelbare tanke, at det lød som noget mange landmænd/jægere kunne finde på, hvis de skulle have en hund eller kat aflivet - så tager man den tilsyneladende med om bag laden, og giver den en kugle for panden.

Min umiddelbare undren gik derfor bl.a. på, hvad de forstiller sig at byboer så ville gøre - trække kræet med ned i lejlighedskomplekses fællesgår, eller ud i villahaven, og skyde kræet der? Det ville sgu da udløse ramaskrig, protester, bøder for uforsvarlig håndtering af skydevåben osv. osv. Og hvis ikke folk brugte skydevåben, hvad regner de så med? At folk skærer struben over på kræet, drukner det, kværker det med de bare næver eller hvad? Noget af en udfordring når det f.eks. gælder en kamphund på 80 kg! Det ville ikke udløse mindre ramaskrig eller færre (og helt rimelige!) bøder for dyremishandling.

Jeg er helt enig i indlæggets præmis. Jeg er selv fra landet, så vil afholde mig fra at begynde en debat om dyreetik, men vil bare tilføje at hvad DF foreslår ikke er noget nyt, alle mennesker der holder(også af) dyr ved, at det kan være nødvendigt at aflive et dyr, også selv om det skulle foregå med en skovl!

DFs forslag er ud over at være almindelig praksis fra nordindien til vestsjælland, også komplet latterligt og ligegyldigt, noget de specialiserer sig i, det vigtige er derfor at holde fast i Oles præmis om DFs popularisme og finde måder at bekæmpe den på.

Erik, jeg er meget enig i, at man ikke skal lægge forsvarlig aflivning af dyr for had. Rigtig mange mennesker er nødt til at slagte høns og skaffe sig af med overskydende kattekillinger, og godt for det (det sidste har jeg nu aldrig selv kunnet få mig til).

Men hvis man siger, at alle mulige tilfældige (læs: tabere) bare selv kan aflive deres monstrøse kamphunde, hvis de ikke kan få en dyrlæge til det, kan man ikke samtidig sige, at man er "dyrenes stemme". Man må træffe et valg, og det har DF så gjort (de er i ét og alt "perker-baskernes" stemme).

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 09.07.2010 15:41.

Forrige indlæg: Religionskrig

Næste indlæg:Politisk svikmølle

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.