Højrefløj kritiserer "De røde lejesvende"

| 9 Comments |
Lixtal: 53Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Århus, d. 28/9 2010 — Højrefløjen melder sig nu også i kritikken mod DRs dokumentarserie om de "røde lejesvende".

Dokumentarserien tager udgangspunkt i DRs arkiver, og afslører angiveligt ikoner fra DR som "røde lejesvende", der er "taget på fersk gerning" i at udbrede kommunistisk propaganda. Dokumentarserien har høstet en del kritik fra de involverede parter, der føler sig forfulgt og lokket under falske forudsætninger.

Nu melder kritikken sig også fra den modsatte politiske fløj, hvor Kim Møller fra Urinalposten anklager DR for at bruge dokumentarserien som et skalkeskjul for en langt mere omfattende kommunistisk propaganda:

»DR er én stor, rød propagandafabrik, og deres dokumentarserie er bare "damage control" efter vores talrige afsløringer af, hvordan de konsekvent støtter den yderste venstrefløj. Med dokumentarserien forsøger de at give indtryk af at føre selvkritisk og neutral journalistik, mens alle de andre udsendelser fortsætter deres massive muslimske og venstreorienterede propaganda«.

Kim Møller bygger sin anklage med eksempler på, hvordan DR f.eks. altid omtaler de Konservative, Venstre og Dansk Folkeparti som "højrefløjen" eller "den borgerlige fløj", og dermed sætter grænsen for at være venstreorienteret ekstremt langt ude til venstre. Kim Møller henleder også opmærksomheden på, hvordan DR udelukkende beskriver Tysklands kapitulation i 1945 som "Danmark befrielse", og aldrig som et nederlag til et land med sunde, nationale interesser.

»Hvis ikke det er en venstreorienteret vinkel, så ved jeg ikke, hvad det er. Men ved at lade som om, man er på jagt efter de mest åbenlyse forrædere, prøver DR at skjule, at de er ejet af muhammedanske og venstreekstremistiske terrororganisationer. Det er derfor, der er brug for os til at afsløre dem«, siger Kim Møller.

Kim Møller vil også fremover fokusere på at afsløre det, han opfatter som omfatttende venstreekstremistisk propaganda via de danske medier.

9 Comments

Det er godt nok langt ud. Kan du ikke lige smide et link så man kan få syn for sagn?

ups..... til mit forsvar kan jeg kun skrive at jeg ikke så det som særlig morsomt.... lige som jeg ikke ville have fundet det morsomt, hvis Uriasposten havde skrevet et eller andet grimt om dig og og posted under humor.....

Hvis Kim Møller skriver om og ønsker at du bliver korporligt angrebet i sine indlæg, så er det dybt forkastelig ( ligegyldigt hvordan det kategoriseres...).

I kommentator sporet findes mange langt ude indlæg. Men når man har læst bare et fåtal af dem, så er det rimelig nemt at se hvem der er udenfor pædagogisk rækkevidde.

I det tilfælde at du trues håber jeg at du til stadighed politianmelder dem.

dit sprogbrug er under bæltestedet ("urinalposten), dine anklager meget generelle ("jævnligt temmelig grimme ting om bl.a. mig inkl. ønsker om korporlige angreb") og du erkender at du ikke lige har belæg for dem.... udover "så vidt jeg er orienteret"....

Jeg troede faktisk der var mere substans i soapbox'en end som så... Jeg lover at jeg fremover skal tage det meste som sarkastiske indlæg.

Fortsat god dag.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 28.09.2010 09:44.

Forrige indlæg: Email til Morten Løkkegaard (V) om fildeling

Næste indlæg:Den stendøde klassekamp genoplivet

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.