Post Danmarks track-and-trace er ubrugelig

| 4 Comments |
Lixtal: 39Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Nedenstående mail er d.d. sendt til Post Danmark, efter at jeg endnu engang har måttet konstatere, at deres "Track & Trace"-system ikke bidrager med nogen egentlige oplysninger om, hvad status for pakken er:


Kære Post Danmark,

Jeg skriver til jer, fordi jeg undrer mig over kvaliteten af jeres "Track & Trace"-system.

Allerede i slutningen af 1990'erne kunne udenlandske pakkeservices typisk demonstrere "track & trace"-systemer, hvor pakken kunne følges i meget fine detaljer: Modtaget, på vej til sortering, ventende på postcenteret, afgået til transport til andet postcenter, under transport til andet postcenter, modtaget på andet postcenter, under udbringning, m.v.

Min erfaring med Post Danmarks "track & trace" er, at mine pakkers tilstand kun har tre tilstande: Ukendt, ankommet til Taulov, eller afleveret til mig - dvs. uden nogen form for oplysninger, som jeg reelt kan bruge til noget.

I dag venter jeg på en pakke, som jeg modtog "track & trace"-nummeret på fra afsenderen via email den 4. feb. 2011 kl. 11.49. Fredag aften var pakkens status endnu ukendt i følge Post Danmarks "track & trace", og først lørdag morgen fremgik det, at pakken var ved Taulov.

Det er den tilsyneladende stadig, hvis man skal tro jeres "track & trace"-service. Vedhæftede billede viser en forespørgsel d. 7. feb. 2011 kl. 9.09. Jeg er opmærksom på, at der har været week-end, men jeg formoder dog, at der arbejdes mandag morgen, og at pakken status derfor allerede nu som mindstemål bør være kendt, og således kunne følges på "track & trace": Er den f.eks. forsinket (dvs. endnu ikke blevet behandlet)? Er den under transport til Aalborg/Nørresundby, hvor jeg bor? Er den ankomstsorteret i Nørresundby til udbringning formiddag eller eftermiddag?

Disse spørgsmål burde nemt kunne besvares i et IT-system, ikke mindst i betragtning af, at såvel udenlandske som konkurrerende danske pakkeservicevirksomheder har kunnet dette i over 10 år.

Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre, hvornår (eller om) Post Danmark har planlagt at rulle næste version af sin "track & trace"-service ud, så vi kunder har mulighed for at trække brugbar information ud af systemet.

Med venlig hilsen, og på forhånd tak,

Ole Wolf
(adresse osv.)

4 Comments

jeg har været ude for det samme, og samme sted, min datter bor i Thy hurup, og track trace siger hun har fået pakken, men det har hun ikke..

for dårlig service

mvh pia

Ps...jeg har oven i købet betalt ekstra for at pakken sku afleveres til min datter...

mvh pia

05-12-2013 16:50 Taastrup Postbutik, Danmark Forsendelsen er modtaget fra afsender

06-12-2013 06:38 Internationalt Postcenter, Danmark Forsendelsen er på vej

Er det hvad man forstår ved Track & Trace systemet så er jeg ikke blevet meget klogere idet jeg godt selv ved hvornår jeg afleverede pakken og jeg går da udfra den har forladt posthuset senest dage efter så,,, kom ind i kampen... 10 dage efter...


Det er idag den 16.december befinder den sig stadig i en ro båd i ud for Esbjerg eller...

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 07.02.2011 09:29.

Forrige indlæg: En sort og en hvid flue med ét smæk

Næste indlæg:Programmable Millisecond Delay Flash Trigger

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.