Call Me blæser på Forbrugerklagenævnet

| 1 Comment |
Lixtal: 44Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Man kan åbenbart være for optimistisk omkring Call Me, selv om firmaet både har løjet åbenlyst og forsøgt at manipulere Forbrugerklagenævet og indklageren: Forbrugerklagenævnet og Call Me havde indgået aftale om, at Call Me skulle tilbagebetale kr. 999,00 for en ikke repareret telefon til mig, men det er endnu ikke sket.

Call Me havde indgået aftale om, at beløbet skulle tilbagebetales inden 14 dage. Call Me forklarede dog, at der af infrastrukturmæssige årsager kunne gå 3-4 uger, før jeg ville modtage en check. Dette accepterede jeg uopfordret via email, hvor jeg påpegede, at hvis ikke jeg modtog indbetalingen inden den dermed resulterende dato, ville jeg pålægge rykkergebyr på kr. 100.00.

Jeg modtog kort efter et svar fra Call Me, hvor Call Me gjorde opmærksom på, at der var sket en fejl under bankoverførslen, og at jeg skulle framelde mig via PBS, så Call Me kunne sende mig en check. Jeg fik ikke nogen forklaring på, hvorfor dette skulle være nødvendigt, men afmeldte min PBS-aftale og sendte en note til Call Me om afmeldingen. Betalingsfristen kom og gik, men jeg har en uge efter fristens udløb hverken ikke modtaget en check eller en forklaring fra Call Me.

Jeg mener, at det er væsentligt at bemærke for sagens videre forløb, at jeg har haft kommunikation med Call Me, og at Call Me i følge deres egen forklaring har forsøgt at overføre beløbet. Call Me har således givet udtryk for, at de ønsker at overføre beløbet, og at der ikke er særlige omstændigheder - såsom manglende modtagelse af den defekte telefon, som jeg sendte tilbage til dem - der står i vejen.

Derfor har jeg d.d. sendt en rykker med pålagt rykkergebyr. Her gør jeg opmærksom på, at såfremt erstatningen ikke modtages, vil jeg sende én yderligere rykker med yderligere pålagt gebyr, før jeg går rettens vej, hvor Call Me vil blive pålagt alle omkostninger. Endvidere har jeg sendte følgende mail til Henrik Larsen, som var chefen, jeg oprindeligt tog kontakt med via email:

From: Ole Wolf 
To: henriklarsen@callme.dk
Subject: Vedrørende Købeloven og Call Mes procedurer omkring samme
Date: Today 18:49:19

Henrik,

Til information kan jeg oplyse, at jeg d.d. har sendt en rykker til Call Me 
med pålagt, varslet rykkergebyr på kr. 100,00 for manglende indbetaling af 
beløbet, idet det trods aftale mellem Call Me og Forbrugerklagenævn om 
overførsel indenfor 14 dage ikke er blevet overført indenfor fem uger.

Din kommentar til dette udbedes.

Med venlig hilsen,

Ole Wolf

Jeg tvivler på, at Henrik Larsen (eller han stedfortræder, der hidtil har svaret) vil kommentere forholdet, men det er heller ikke så vigtigt, idet min email primært tjener som dokumentation for, at jeg fortløbende har mindet Call Me om deres aftale.

Igen må jeg på det kraftigste advare om at blive kunde hos Call Me, idet denne sag tjener som dokumentation af, hvordan Call Me behandler deres kunder.

1 Comment

Hej

Jeg syntes at calmme skulle tage og opfør sig som en anstændig virksomhed,jeg har selv haft problemer med dem det var da de opkræver penge for telefonsvarer som jeg aldrig har brugt når man ringer til dem får du et flabet svar

MVH
Erik

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 05.07.2009 19:24.

Forrige indlæg: Danser med forbrydere

Næste indlæg:Gi' mig Janteloven tilbage!

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.