Nationalisternes danskkundskaber

| 1 Comment |
Lixtal: 37Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Hvis ikke jeg efterhånden havde vænnet mig til, at de selverklærede nationalister havde meget svært ved at forstå et klart budskab formuleret på dansk, så ville jeg nok være blevet overrasket over deres pyldren i kommentarerne til disse sider. Det burde nemlig ikke være svært at forstå, at når der i beskrivelsen af siderne står, at de henvender sig til de folk, der kan lide at læse siderne, mens andre bedes forlade siderne i stilhed, så er sidstnævntes kommentarer ikke velkomne.

Amina og undertegnede betaler for den server, siderne ligger på. Vi betaler også for båndbredden. Vi ejer faktisk de pågældende sider. Vi har ikke givet udtryk for, at vi er demokratiske hvad angår kommentarer, eller at alle har en "ret" til at skrive på de sider, vi ejer. Vi har heller ikke noget ønske om at være mikrofonholdere for hverken racister, nationalister, højrefløjsekstremister eller nogen som helst andre i den kategori. Vi har suveræn bestemmelse over siderne, og kan være lige så uretfærdige, som vi ønsker på vores egen hjemmeside, og sletter gerne de kommentarer, vi ikke vil have.

Siderne er et vindue til vores "dagligstue", så at sige. Hvis racisterne et. al. vil have hele deres land i fred, må de vel også kunne sætte sig ind i tanken om, at enkelte mennesker vil have deres dagligstuer i fred. Men typisk nok er der jo ikke tale om, at de bare vil have deres egne ting for sig selv - de vil have det hele. Amina og jeg kan nøjes med at være sofafascister i vores eget hjem og webfascister på vores egen hjemmeside. Udenfor vores hjems fire vægge tolererer vi dem, der er parate til at tolerere os.

1 Comment

Tja, jeg burde vel ikke være overrasket. På trods af dette indlæg kom der stadig indlæg fra sure støtter til bl.a. Uriasposten, som åbenbart synes, at vores webside skal være en reklamesøjle for den pågældende webside.

Deres opførsel er egentlig dybt ironisk. De vil ikke have indvandrere til landet, men de har ikke selv noget problem med at vandre ind på andres hjemmesider, der eksplicit gør opmærksom på, at de er uønskede. Og selv om de ikke mener, at muslimer skal have samme rettigheder som "rigtige" danskere, så pyldrer de straks, når de ikke selv får "retten" til at benytte andres hjemmesider til at brokke sig.

De har åbent erklæret, at de er modstandere af de synspunkter og holdninger, som Amina og jeg står for. Vi skulle da være komplette idioter, hvis vi ligefrem gav dem web-plads til at udbrede deres pladder.

Jeg synes, de skulle tage og tørre deres øjne og indse, at hvis ikke de vil opføre sig menneskeligt overfor andre, så skal de heller ikke forvente, at andre vil være søde og nuttede overfor dem.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 12.12.2003 18:12.

Forrige indlæg: Til højre for højre ligger venstre

Næste indlæg:Demokrati og ytringsfrihed

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.