Sørgelig interesse

| 4 Comments |
Lixtal: 38Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Jeg foretager med jævne mellemrum en analyse af web-loggen for at sikre vores server mod angreb. Nogle gange dukker der ved samme lejlighed interessante fænomener op, som kan være værd at tænke lidt over.

Analyserne afslørede således, at den enkeltperson, der i en bestemt periode viste størst interesse for vores blog (og med langt til andenpladsen), i følge IP-adressen var Gorilla-Galla, sfw, Jakob Fønsbo, ekstremist-blog, eller whatever hans personlighed kalder sig for tiden.

Han kan absolut ikke lide mig, hvilket han selvfølgelig er i sin gode ret til. Men hvor enhver normal person ville holde sig væk fra de ting, de ikke kan lide, har Jakob Fønsbo været en af de mest interesserede enkeltpersoner. Så interesseret faktisk, at det nærmest ligner en besættelse. Hvis han bare var "almindeligt" interesseret, ville han nøjes med at holde sig ajour, når der lige kom et nyt indlæg på blogbot.dk, eller når der var et nyt indlæg i RSS feed'et. Umiddelbart virker hans uforholdsvis store interesse lidt mærkelig, og den bekræfter i hvert fald min tese om, at han opsøger ting, han ikke kan lide. Enten det, eller også surfer han så meget mere end alle andre folk, at han alene på grund af surfing-intensitet når at ramme vores sæbekasse flere gange pr. time end alle andre.

Så er det, at man husker, at han havde (eller har?) en ledende stilling i en af de mange underorganisationer af Dialogcentret. Altså en særlig betroet stilling i en missionerende organisation, der har til formål at beskæftige sig med ting, de ikke kan lide. Så er det ikke længere overraskende, at Jakob Fønsbo som privatperson også har en pervers forkærlighed for at opsøge ting og personer, han hader. Det er jo det, der definerer hans person: I stedet for at være sig selv, finder han frem til noget, han hader, for ellers har han slet ikke nogen fornemmelse af, hvad han selv er. Det er sørgeligt at se.

4 Comments

Årh, ræverøde Ole Ulv, et hadeindlæg - det er da for lavt, mand!

For lavt? Og det kommer fra mr. hate himself? Det er da for sjovt, mand!

Som sædvanligt har d'herrer højresnoede lidt svært ved at se det, når hadet er udsprunget fra dem selv, og andre blot reagerer på det.

Så absolut. Interessant med opl. om tilknytning til dialogcentret. Sætter lidt nogen ting i perspektiv...

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 22.09.2005 19:48.

Forrige indlæg: Ikke indvandrerfjendsk

Næste indlæg:Robbin' da 'hood

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.