Nekrologers moralske indhold

| 2 Comments |
Lixtal: 48Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

Årvågne læsere af denne blog har måske allerede bemærket, hvordan repræsentanterne for den absolut yderste højrefløjsblogning har fået ondt i nakken over min glæde over, at en af landets største hadspredere gennem snart 40 år endelig er død.

Disse folk har påpeget, at det er udtryk for dårlig stil eller dårlig moral at tale negativt om en afdød personnage, der selv har viet sit liv til tilsvining af andre.

Spørgsmålet er så, om disse højrefløjsbloggere selv har god stil eller god moral.

I så fald vil det ikke være muligt at finde blog-indlæg hos disse højrefløjsbloggere, der glædestrålende beretter om Abu Labans død. Og skulle der være nogen, der skulle have nedladt sig til sådan noget, så må der bestemt være adskillige kommentarer til indlæggene fra andre højrefløjsbloggere, som gør opmærksom på den dårlige stil og den dårlige moral.

Jeg vil overlade det som en opgave til læseren at gennemgå højrefløjsbloggernes indlæg for at vurdere tonen i såvel deres "ding, dong, the witch is dead"-indlæg som de kommentarer, der følger indlæggene. Opgaven går ud på at vurdere, om højrefløjsbloggerne bør feje for egen dør først, før de kalder andre for umoralske eller anklager for dårlig stil på baggrund af fakta om afdøde personer.

Der er ingen præmie denne gang; opgaven er trods alt for nem.

2 Comments

Det er jo rent børnehave niveau."men det gør de andre jo også" Min forventning til jer var trods alt større.

Men basalt set mener I altså at det er ok at glædes over andres død?

"lmnord": Hold lige styr på kronoligien. Min glæde over, at en personnage som Johannes Aagaard endelig er død, havde overhovedet intet at gøre med hans trosfællers og øvriges adfærd på nettet at gøre, og var ikke motiveret af nogen "det gør de andre jo også"-adfærd. Tankerne om, hvad de andre gjorde, dukkede først op, da jeg påpegede, at de folk, der har brokket sig over mit indlæg, ikke er et hak bedre selv.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 03.04.2007 16:52.

Forrige indlæg: Iranske barbarer

Næste indlæg:Martin Henriksens vision

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.