Så meget metal, at jeg pisser kviksølv

| 2 Comments |
Lixtal: 43Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook

65.000 mennesker i sort. 30 graders varme i bagende sol afløst af spontane skybrud. Telte og fyrværkeri midt i en brandfælde. Horntegn, growl, dobbelte stortrommer, headbanging og crowdsurfing. Timelange køer ved betalingstoiletterne og stadigt mere urinstinkende plantehegn og grøfter.

old-school.jpg

Gen­for­e­nin­ger­nes tid, hvor Carcass og At The Gates kunne vise alle opkom­lin­ge­ne, hvordan man får pu­bli­kum med på ideen. Chil­dren of Bodom, som er li­ge­gyl­di­ge i stu­di­e­ver­sio­ner­ne, men gode live. Et brøl fra pu­bli­kum - lai lai hei! - med En­si­fe­rum, der havde sat tempoet lige præcis så meget op, at der var kon­stant kul på.

Nig­h­twish, som jeg måtte forlade ho­ved­ry­sten­de efter at have erkendt, at deres nye for­san­ger har samme vokale spænd­vid­de som Kylie Minogue, hvilket for et band som Nig­h­twish er et van­vit­tigt valg af ny for­san­ger. Men sam­ti­dig in­tro­duk­tio­nen til Leaves' Eyes, som er alt det, som Nig­h­twish ikke længere kan blive. Opeth, som vist nok le­ve­re­de det, deres fans fo­re­træk­ker, selv om deres for­san­ger klagede over tøm­mer­mænd.

Dirigenten ved Corvus Corax, der næsten græd af glæde over sit orkesters indsats, alt mens "Teufel" præsenterede band'et iklædt slåbrok og horn. Gorgoroth, som er så selvhøjtidelige i deres brug af dyrehoveder og korsfæstede, nøgne mennesker på scenen, at det er komisk.

Fantastiske mennesker i SnakeNets lejr og "dome"-telt. Et ukendt, men højt antal øl. En grusom mulighed for specialøl i ølteltet, som var særligt fremkommeligt, mens Iron Maiden spillede for det formentlig største publikum i deres historie.

Hold kæft, hvor var det fedt igen at være det sted, som Sam Dunn i "Metal: A Headbanger's Journey" kalder for mekka for heavy metal. Et sted, hvor man i tre intense dage lever under metal sharia under kraniet med de mandshøje flammer over scenerne.

2 Comments

Det er jo lige til at blive misundelig over! Kunne du ikke have taget Ensiferum og Corvus Corax med tilbage til Danmark?

PS: Iron Maiden spillede for 250.000 mennesker i Rio de Janeiro i 2001, så der kan Wackens sølle 65.000 ikke være med...

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 03.08.2008 22:39.

Forrige indlæg: Gælder internationale bestemmelser kun andre lande?

Næste indlæg:Religionschauvanisme fra Charlotte Dyremose

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.