Intet at være bange for

| 2 Comments |
Lixtal: 43Middel: Dag- og ugeblade
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Du skal ikke være nervøs for at blive overvåget af kameraer på gaden, eller for at få din mobiltelefon aflyttet. Kameraerne og aflytningen tjener jo til at hjælpe politiet til at identificere forbrydere. Og du gør vel ikke noget ulovligt, vel?

Du skal heller ikke være nervøs for at blive anholdt og sat i håndjern på den frostkolde jord i timevis, og må tisse i bukserne, fordi politiet ikke vil lade dig gå på toilettet. De præventive anholdelser fortager politiet jo for at undgå optøjer under demonstrationerne. Og du opholder dig vel ikke sammen med sådan nogen lømler under en demonstration, vel?

Der er heller ingen grund til at være nervøs for, at dine vaner på internettet bliver kortlagt, så pengestærke organisationer kan dømme dig udenom retssystemet. De forsøger jo bare at komme ulovlige filudvekslinger til livs. Og du har vel aldrig brudt nogen uklart formuleret medielicens, vel?

Når børns forældre skal straffes for deres børns adfærd i forbindelse med skolegangen, sker det jo også kun for at sikre, at børnene får en god uddannelse. Du skal ikke være bekymret for, om det rammer dig, for du både har og ønsker fuldstændig kontrol over dine børn, ikke?

Med al den bandekriminalitet, vi hører om i medierne, er det nådvendigt at sikre, at ingen kan risikere at blive stukket ned eller slået. Enhver, der har noget på sig eller i nærheden af sig, der kan bruges som våben, skal derfor straffes hårdt. Du skal ikke være nervøs for en plettet straffeattest, for du har vel ikke fra tid til anden en ting på dig eller nær dig, der ville kunne bruges som våben, vel?

Vi er nødt til at stå sammen mod både ydre og indre fjender, der truer vores kultur. Derfor opfordrer vi folk til at holde inde med kritik mod vores land, og til at støtte op omkring den danske kultur og de danske værdier. Men du behøver ikke være nervøs for, at din stemme bliver undertrykt, for du har jo ikke noget negativt at sige om vores land, vel?

I samme ånd kan vi heller ikke falde på halen for enhver minoritets krav. Vi lever i et demokrati, og hvis ikke man føler, at man bliver hørt, må man jo stille op til næste valg; så kan man blive hørt, hvis man bliver valgt ind. Du skal ikke være bange for at blive trådt på, for du tilhører jo ikke nogen minoritet, vel?

Jeg tænkte det nok. Du har intet at være bange for.

2 Comments

Thumbs up!

Super flot indlæg, mange tak.

BRA-VO!

Brilliantly written. I LOVE IT.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 17.12.2009 09:44.

Forrige indlæg: At koge et flertal af frøer

Næste indlæg:Lars Hedegaards håndbog i djævlemaneri

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.