Memo til Løkke

| 2 Comments |
Lixtal: 51Svær: Debatlitteratur og populærvidenskabelige artikler
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) kalder Socialdemokratiets og SFs såkaldte "fair løsning" for landsskadelig virksomhed. Dette har fået de to partier op af stolen, og det kan der være en god grund til. Landsskadelig virksomhed er nemlig strafbart i følge dansk lovgivning:

Landsskadelig virksomhed

§ 99. Den, som foretager en handling, der sigter til at påføre den danske stat eller nogen med den for krigstilfælde forbunden stat krig, besættelse eller andre fjendtligheder såsom blokade eller anden tvangsforanstaltning, eller som i øvrigt virker for, at den danske stats bestemmelsesfrihed ved udenlandsk bistand krænkes, straffes med fængsel indtil på livstid.

§ 100. Den, som ved offentlige udtalelser tilskynder til, eller som fremkalder øjensynlig fare for fjendtlige forholdsregler mod den danske stat, straffes med fængsel indtil seks år.

Stk. 2. Den, som ved offentlige udtalelser tilskynder til, eller som fremkalder øjensynlig fare for fremmed magts indblanding i den danske stats anliggender, straffes med bøde eller fængsel indtil et år.

Lars Løkke Rasmussen bedes venligst udvise statsmandsevner - hvilket betyder, at han må dokumentere sine alvorlige anklager eller moderere sin retorik betragteligt. Statslederposten er ikke en plads på en bodegabarstol, hvor man snakker, som om man har fået for mange fadøl.

2 Comments

Så vidt jeg ved, fører alle partier på borgen en decideret landsskadelig politik.

Hvis vi holder os begrebet Landsskadelig virksomhed, så mener jeg alle partiernes politikere, med undtagelse af Enhedslistens, gør sig skyldige i Landsskadelig virksomhed.

Lille Lars render rundt i EU og arbejder for, at Danmark skal kunne straffes hvis ikke vi lever op til de berømte krav. Dette selvom danskerne har stemt nej, da de blev spurgt.

S-SF er helt med på den vogn!

Vi fører også en fastkurspolitik i forhold til Euroen, selvom vi stemte nej, og fik vores forbehold.

Det de også enige om.

Vi har afgivet vort lands suverænitet i forbindelse med Lissabon-traktaten, den lille detaljle er de også nede med alle sammen.

Altså, man kunne blive ved i dagevis.....

MEN, alt det her gør ikke LIlle Lars til en mindre hykler, og han fortjener al den latterliggørelse der møder ham...

Langt de fleste politikere lader til at have glemt, at de er blevet ansat at befolkningen til at varetage vores interesser, og at der kommer en dag hvor vi vågner op, og fyrer hele banden igen, oh well, de fleste af dem:)

VI ER FOLKET!

VI ER FOLKET

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 30.06.2010 10:26.

Forrige indlæg: Folkeparti Wars #8 – En sammensværgelse

Næste indlæg:Ingen Jesus hos Josefus

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.