Spørgsmål til fårene

| 5 Comments |
Lixtal: 59Meget svær: Faglitteratur, afhandlinger, lærebøger, lovtekster
  • aNyhed
  • Digg it!
  • Add to Technorati
  • Stumble It!
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Facebook
Følgende email sendt d.d. til Liberal Alliances Ungdom:


Hej Emil,

Uden ville at forholde mig specifikt til indholdet af jeres "Ulven Ole"-initiativ har jeg et spørgsmål til valget af øgenavnet.

Hidtil er jeg kun stødt på øgenavnet på nettet i forbindelse med en afgrænset politisk grupperings omtale af undertegnede. Her har øgenavnet haft en meget naturlig - omend ikke imponerende fantasirig - sammenhæng med mit efternavn.

Derimod kan jeg ikke umiddelbart gennemskue, hvorfor lige netop dette dyr skulle være en oplagt beskrivelse af Ole Sohn. Med mindre man føler en væsentlig personlig identifikation med dumme får, opfatter man jo som regel ulven som et behændigt, intelligent, modigt, hurtigt, udholdende, samarbejdende og effektivt dyr, så med mindre I virkelig opfatter sådanne attributter som negative, kan jeg ikke gennemskue, hvorfor I bruger ulven til at kommunikere jeres holdning til Ole Sohn.

Hvad er jeres begrundelse for at begave Ole Sohn med et sådant overvejende positivt klingende øgenavn, som jeg vel ret beset godt kan tillade mig at kalde for "mit" (ufrivillige) varemærke?

Med venlig hilsen og på forhånd tak,

--Ole

5 Comments

Det må jeg nok sige, sikke en pæn hjemmeside de har lavet i Liberal Ungdom, den ender nok med at virke stik modsat af deres intentioner.

Jeg er enig i din analyse af "ulven", dig kender jeg ikke, men betegnelserne passer fint på Hr. Sohn også:)

Ole Sohn er, efter min mening, en af de største politiske begavelser i nyere tid, ingen tvivl om det, men jeg mener også at han er farlig!

Farlig på samme måde som Obama viste sig at være, man lover en masse ting, maler et lyserødt billede, vel vidende at man aldrig kommer til at levere...
"Heldigvis" for Ole Sohn, står der en villig søvnig mand foran ham til at tage de fleste tæsk, når de en dag kommer.

Når den røde blok tager over, vil vreden mod de blå være så stor, at ingen vil bekymre sig om de mærkelige tiltag S-SF vil rulle ud.
Dette bekymrer mig faktisk, ikke at vi får en rød regering, men at befolkningen efterhånden er så opsplittet og vrede på hinanden, at etablissementet får frit spil.

BREAKING NEWS: Liberal ungdomsformand vinder politisk pris.

Formanden for Liberal Alliances Ungdom, Emil Lykke Jensen, har netop vundet den fornemme "Naser Khader-pris". Prisen uddeles med jævne mellemrum til en person, der har vist sig som en rigtig nar. Kommittéen bag udnævnelsen fortæller, at der var mange gode kandidater til prisen, men at valget af den politiske ungdomsformand var oplagt:

"Der har været en række kommunikative og strategiske overvejelser bag valget af Emil Lykke Jensen, hvilke jeg ikke skal komme ind på her, men blot sige, at han blev valgt blandt flere alternativer", oplyser kommittéens formand til Breaking News 24.

Hvis ikke Emil kan/tør besvare et så forholdsvist simpelt, konkret og forholdsvist politisk ufarligt spørgsmål, så må feltet af spørgsmål som han kan/tør svare på sgu være forholdsvist snævert.

Leave a comment

Ældre indlæg

Sider

Om dette indlæg

Denne side indeholder et enkelt indlæg af Ole Wolf, udgivet d. 08.06.2010 11:04.

Forrige indlæg: Politikernes sociale mediekompetencer

Næste indlæg:Enhedsliste-toppens udfordringer

Find de nyeste indlæg på forsiden, eller søg i de ældre indlæg to find all content.